kanka elimde tek overwatch varHilenin bol olduğu oyunlardan uzak dururum. Zamanında Warface TR vardı, ortam bence mükemmeldi. 1 günde ban atıyorlardı ve oyuncular da hileleri dışlıyordu. O oyun kapandı diye üzülmüştüm. Neyse online hilesi az ve hilesiz oyun bul derim sevebileceğin.
Dostum yanlış anlama ama premium hile korumalı sunucularda oynamıyorsun birde oyuna laf ediyorsun, yanlış anlama hilecileri savunmuyorum fakat ben hypixelde oynuyorum hiç hile yok.para yok aga ona verecek kadar
asdasdas
o oyuna 200tl fenan fazla bence
neyse mc bırakmak iyidir
artık plati ru dan alcaz bi ikinci el hesapDostum yanlış anlama ama premium hile korumalı sunucularda oynamıyorsun birde oyuna laf ediyorsun, yanlış anlama hilecileri savunmuyorum fakat ben hypixelde oynuyorum hiç hile yok.
ben öldürende değilim ki adam vuruyordur hakıyla sorun yokta bazı kansızlar çok sinir ediyor tabi takım içi kanser hücreleri daha ölümcülhayır kanka kimisi belli öldürüyor ancak normal
o gg wp ez yazanlarda sorun yok sorun oynama zevkimi mahveden o malumlarda
Craftrise gir.Ulan son oyuncuda oynayayım dedim fu hepsi mi makro olur kolsuz diyeceksiniz ama yok
adam çok hızlı ve ard arda vırıor ancak boşa da vuruyor ve aimi hiç sarsmıyor
bıktım ya türk oyuncu kitlesi ve arap oyuncu kitlesi kadar berbat kitle görmedim
ip ban bile atmıyorlar ya
bıktım artık sinirden kuduruyorum artık