Neler Yeni

Bıktım rezil/pısırık olmaktan..

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Okulda sözünüzü geçiremiyorum. Bir kız yerime geçiyor kalk diyorum önüme otur diyor lafımı dinlemiyor, Sınıftakiler beni pısırık, sözlerini geçirebilir olarak görüyor, kale bile almıyorlar, sürekli dalga geçiyorlar. Çöp atmaya gidiyorum montumu assana diyorlar. Bıktım bu durumda olmaktan. Hayır diyebilmeyi, imajımı değiştirmek istiyorum. Ama bunu nasıl yapacağım bilmiyorum, ilk önce kıyafete bir çeki düzen vermek istiyorum. Ama bu imajı değiştirmenin tek yolu galiba sınıf/okul değiştirmektir. Sizce?

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
Aynı durumu iş hayatında yaşıyorum daha doğrusu yaşadım
Ben şu şekilde yol çizerek hayır demeyi dinlememeye alıştım
Önce meslek arkadaşlarımla samimiyet kurdum arada bana ne napıyım napıyonuz ablalar falan diyerek şakalaştım
daha sonra olduğum bölümdeki kişilerle ufaktan samimiyet kurup onlara da ilk başlarda bu şekilde şakalaştım bir noktadan sonra saldım
Sonuç itibariyle herkesle aram iyi kimse benden bir şey istemiyor
İlla okul sınıf değişikliğine uğramanıza gerek yok biraz hayır demek için öz güveniniz olsun fazla dinlemeyin
Aman tadımız kaçmasın aman aramız bozulmasın falan dersen hep ezilen sen olursun unutma

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Mirkan Çiçek
Okulda sözünüzü geçiremiyorum. Bir kız yerime geçiyor kalk diyorum önüme otur diyor lafımı dinlemiyor, Sınıftakiler beni pısırık, sözlerini geçirebilir olarak görüyor, kale bile almıyorlar, sürekli dalga geçiyorlar. Çöp atmaya gidiyorum montumu assana diyorlar. Bıktım bu durumda olmaktan. Hayır diyebilmeyi, imajımı değiştirmek istiyorum. Ama bunu nasıl yapacağım bilmiyorum, ilk önce kıyafete bir çeki düzen vermek istiyorum. Ama bu imajı değiştirmenin tek yolu galiba sınıf/okul değiştirmektir. Sizce?
çok değişik durum ya yapılan bir şakaya gülüp gülmemen bile fark ediyor sana nasıl baktıkları konusunda keske sınıfta ilk başta ağırlığını koysaydın. Yani onların sana bakış açısı anca onlar gibi olduğunda değişir öbür türlü ya okul değiştiricen ya sınıf ( en baştan başlamak adına artık hareketlerine falan dikkat edersin anlamında ) ya da takılcan kendi halinde kimseyle muhabbet etmicen anca öyle

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Hayat bu, çoğu yerde durum böyle.
Ben yaşamadım böyle bir şey bu anlattığının onda biri olsa kavga çıkıyodu

Ama çok dayak yedim

Ama çok dövdüm de

Ama dövdüğüm kadar dövüldüm de

Kavga iyidir

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
Hocam hic takmayin bana sinifta cogu oyle yapiyor ama ben aynen aynen diyorum.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Yerine oturan kişinin kolundan tutup yana kayırıp oturacaksın. Eğer seni tekrar kaldırmak için erkek arkadaşlarıyla birlikte güç vs. bir şey kullanırsa müdür odasına gidip hepsinin işini bitirebilirsin.

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Yusuf Karakaya
Öncelikle istemediğin şeylere hayır demeyi öğrenip alışkanlık haline getir, yok kabul edeyim yok kalbi kırılır deme, bu bile iyi bir başlangıç olacaktır

Alpl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Witcher,Red Dead Redemption 2
masaya elini vuracaksın hayır dicen artislik taslayanada vur bitane

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Rezil olacak bir durum görmedim burada. Senden ricada bulunuyorlar gibime geldi. Belki de samimiyet kurmaya çalışıyorlardır bilemezsin.
Yer konusunda bir şey olmaz fakat mont konusunda assana mı diyorlar asar mısın mı diyorlar? Assana dediklerini varsayarak şunu söyleyebilirim "Sen de onlara ayağın yok mu kalksana." diyebilirsin.
Pısırık kelimesinin anlamını biliyor musun?

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
İlla ki sınıf veya okul değiştirmene gerek yok ki. Ben de senin gibiydim. İlkokuldan liseye kadar hem de. Sınıfta devamlı itilip kakılan, dalga geçilen, eleştirilen, aşağılanan ve dövülen bir çocuktum. Yaşadığın şeyi çok iyi anlıyorum. Arkadaşlarının kalbini kırmak istemiyorsun ve ne derlerse desinler hayır diyemiyorsun. Ben de senin gibi hayır diyemedim. Ve bu durum lise sona kadar devam etti. Ama bir noktada dayanamadım ve artık yavaştan sesimi çıkarmaya başladım. İnan bana o sene bana önceki senelere kıyasla daha çok saygı duydular, hatta yaptığım şeyi takdir edenler bile oldu. Yani sana diyeceğim şu ki, yavaş yavaş kendini göster. Değişiklikleri sen de farkedeceksin. Sorun olursa mutlaka yaz. Böyle şeylerde oldukça tecrübeliyim çünkü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,564
Üyeler
161,090
Son üye
MSTÇ
Top Bottom