Neler Yeni

Bileğim ağrıyor böyle bir ürün mantıklı olur mu ?

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Mouse kullanırken bileğimin çok ağrıdığını farkettim. Kolumu yatırınca da kolumda ağrı oluyor. Böyle bir ürün alırsam ağrıyı ortadan kaldırabilir miyim ? Sizin de öneriniz varsa yazın.

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Annemden (ç)alarsam bedava.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üst seviye mousepadim var zaten.
Yani ama o jel bence bişeye yaramaz o mousepadi al bilek kısmı kalacak şekilde kes sadece ve üst seviye mousepadinle kullan nasıl fikir güzel bence :D

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Yani ama o jel bence bişeye yaramaz o mousepadi al bilek kısmı kalacak şekilde kes sadece ve üst seviye mousepadinle kullan nasıl fikir güzel bence :D
Hmm bilmem. Bana pek mantıklı gelmedi nedense. Sanırım o jeli alacağım. Ama önce sünger falan da deneyeyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Hmm bilmem. Bana pek mantıklı gelmedi nedense. Sanırım o jeli alacağım. Ama önce sünger falan da deneyeyim.
Oda olur ya da yumuşak bişey yok bileğinin altına ben ağırlık kaldırınca oluyor hep :D

Akdemirel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hamza Akdemir
Mouse kullanırken bileğimin çok ağrıdığını farkettim. Kolumu yatırınca da kolumda ağrı oluyor. Böyle bir ürün alırsam ağrıyı ortadan kaldırabilir miyim ? Sizin de öneriniz varsa yazın.

Knk bilmiyorum bence bilek desteği olan klavye al bunları denemedim hiç ama bilek desteği olan klavyelerde sıkıntı çıkacağınıda sanmıyorum

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Şuan bileğimin altında şu mutfak eldivenlerinden var. Aşırı kötü bir deneyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buarada böyle bir ürün buldum sanırım bunu alacağım.

Son düzenleme:
Top Bottom