Neler Yeni

Bilen yardım etsin lütfen arkadaşlar FiveM

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
1- Oyunda bir oyuncuyu yaraladınız. Yattığı yerden ooc olarak hata yaptığınızı, bunu yapmamanız gerektiğini ve doğrusunu size sakince sinirli olmayan bir şekilde anlatıyor ve gerçekten anlattıkları doğru bir hata yapmışsınız. Tepkiniz, sonraki davranışlarınız ne olurdu? Kişiye ne söylerdiniz?
2- Peşinize size zarar vermek isteyen birileri var. Sizden daha güçlüler ve yakaladıkları zaman zarar göreceğinize eminsiniz. Arabayla dar bir tünele giriyorsunuz, kovalayanlar da arkanızdan giriyor. Tünelin ucunda bir içi ağzına kadar dolu dev bir kamyon olduğunu görüyorsunuz. Kamyonun yanında durdunuz arkanızdan gelenler uzakta ama geliyor, kamyon yüksek ve üzerinden atlayamıyorsunuz, kapısı da kilitli. Kamyonu iterek geçebilirsiniz veya başınıza gelecekler kabullenebilirsiniz.. Hangisini seçersiniz? Eğer ikisinden birini seçmiyorsanız ne yaparsınız?
3- Çok değerli ve sizin için çok önemli bir eşya var ve bunu elde etmek için günlerce uğraşıyorsunuz fakat tam bu eşyayı elde edeceğiniz sırada bir illegal kişi size baskın yapıyor ve sizi vurup eşyayı alıyor fakat onun kim olduğunu biliyorsunuz. Sizi doktorlar buluyor ve olayı da unutmuyorsunuz hastahaneden çıktıktan sonra bu rolü nasıl devam ettirirsiniz?
4- Hızlı bir arabaya ihtiyacın var, yarışa katılacaksın ve bir arkadaşın çok zengin sana üç adet araba sunuyor fakat bu arabaların hızlarıyla ilgili hiç bir fikri yok ve ücretsiz olarak kullanmana izin verecek massacro, sentinel3, jackal hangisini tercih edersin, neye dayanarak?
5- Sakince bir yol kenarında bekliyorsunuz, üzerinizde bir adet tabanca var ama belinizde. Yanınıza bir araba yanaşıyor, yolcu koltuğundan bir kişi silahını size doğrultarak iniyor ve arabaya binmeni söylüyor. Ne yaparsın?

Arkadaşlar bu soruların cevapları Fivem'i öğrenmem için gerekli yardım edebilir misiniz?
(Detayları ile anlatın lütfen.)

HüseyinG

80+ Bronze
Daha revange kill i bilmeyen birinin böyle kaliteli başvuru formu hazırlayan sunucuda oynaması diğer oyuncular için hiç sağlıklı değil. Kusura bakma o yüzden yardım edemiycem.

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan
Kaliteli sunucularının başvuru formlarını keşke buraya atmasaydın önce oyunu öğren sonra girersin o sunucuya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar bu soruların cevapları Fivem'i öğrenmem için gerekli yardım edebilir misiniz?
(Detayları ile anlatın lütfen.)
Biz cevapları söğleyince öğrenmiş olmassın

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha revange kill i bilmeyen birinin böyle kaliteli başvuru formu hazırlayan sunucuda oynaması diğer oyuncular için hiç sağlıklı değil. Kusura bakma o yüzden yardım edemiycem
Evvela Mesajın için çok sağ ol. Knk Terimleri biliyorum başvuru formu değil aslın da :d Biz bir arkadaş ile iddiaya girdik, 2 soru cevaplayamadı (27 sorudan) ben de bu soruları cevaplayamadım neticesin de cevaplanınca daha fazla bilgi ile donanmış oluyorum. Ama için rahat etmeyecek ise cevaplama.

Top Bottom