Merhaba arkadaşlar. Acikcasi donanim dunyasindan baya uzak kaldim. 14 yaşında bir oğlum ve 20 yaşında bir kızım var ve açıkçası şimdiye kadar onları pc oyun dünyası ile tanıştıramadim. Bunu belirtmemin nedeni hangi oyunlar oynanacak diye bir soru gelmesi. Kızım sims4 ve volarant oynamaya heves ediyor birde little nightmares. Oğlum ise muhtemelen çok çeşitli oyunlar oynayacak . Evde dahili grafik yongali 10 yullik intel nuc var tahmin edersiniz ki bu tür oyunları oynamak tam bir eziyet. Hatta volarant ve little nightmares hic acilmadi. Kusura bakmayin uzattim biraz. Olmusken iyisi olsun degil mantikli olan olsun diye sizlere danismaya karar verdim. Zira fiyatlar oldukça yuksek. Ilk sorum ekte fotoğraftaki grafik kartlarindan tis modeli haric diger iki model arasında ciddi bir fark var mı? Zira tıs olan sanırım 16gb vram e sahip. İkinci sorum ise yine ekteki fotoğrafta bilesenler uyumlu mu? Aslinda onlara burada paylaşılan 20 -30bin civari sistemlerden alsam bile muhtemelen cok sevinecekler. Belki de az once bahsettigim oyunlari sorunsuz oynatacak bu sistemler. Butce konusunda tabikibircok insan gibi beni cok zorlayacak rakamlara cikmak istemiyorum. Ama degecekse ve daha uzun bir oyun omru olacaksa bunu goze alıyorum. Simdiden cok teşekkür ediyorum.