stepbroMERT
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 5
- İsim
- Mert Demet
Öncelikle iyi forumlar gece 2 buçuk gibi toslaya kayıt olacaktım ancak kayıt olmayı denediğimde bilgiler yanlış diyordu araştırdığımda bilgilerin kullanılmış olma ihtimalinin olduğunu öğrendim ve tosla müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim ilk başlarda kayıt olamıyorum sorunuyla yazdım tekrar deneyin fln filan dediler daha sonra tekrar bağlandığımda benden tc kimlik tel no ve doğum tarihi istediler bilgileri gönderdim bu bilgiler üzerine hesap açılmış dendi. Bi düşündüm önceden ben mi açtım diye açmış olabilirdim olmayabilirdim de müşteri hizmetleriyle birazdaha konuştuktan sonra bilgilerimi birdaha verdim ve hesabın üstüne farklı numaranın kayıt olduğunu öğrendim annemin babamın telefonunu temsilciye yazdım bunlar mıdır diye sorduğumda hayır dendi. ve savcılığa gidin falan dendi. bi tık tırstım yani daha çok yılım var ve üstümde borç olmasını istemezdim şimdi soruma gelirsek
önceden bu hesabı ben açtıysam ki açtığımı hatırlamıyorum savcılığa gittiğimde kendi kendimi dava etme gibi ironik bir olay olurmu?
eğerki benim bilgilerim kullanılarak başkası hesap açtıysa maddi manevi dava açabilirmiyim?
çok fazla yazım yanlışı kötü cümle olabilir gecenin 4 ünde ufak bi tırsmayla yazdım kusura bakmayın
önceden bu hesabı ben açtıysam ki açtığımı hatırlamıyorum savcılığa gittiğimde kendi kendimi dava etme gibi ironik bir olay olurmu?
eğerki benim bilgilerim kullanılarak başkası hesap açtıysa maddi manevi dava açabilirmiyim?
çok fazla yazım yanlışı kötü cümle olabilir gecenin 4 ünde ufak bi tırsmayla yazdım kusura bakmayın