Neler Yeni

Yardım BİLGİSAYAR 2. M2 SSD’Yİ GÖRMÜYOR

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Teşekkür ediyorum hocam .
Az önceki sordugum soru hakkında bilginiz var mı ? Kurulum ekranında Wn harici tüm sürücüleri silip wnyi secip ileri yapıyorum doğru mudur ?
Dostum cevap verdim ya. HER ŞEYİ SİLECEKSİN. Ne var ne yok o ekranda görünen tüm sürücüleri ve tüm bölümlerini.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstersen çıkarma 500 gb olan da kalsın sonradan onu formatlamakla ayrı olarak uğraşma bir de. Zaten her şeyi silince 2 bölüm kalacak oradan kapasitesine bakarak sn850yi tanırsın. O kısma geldiğin zaman fotoğraf atarsan da yardımcı oluruz.

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Mustafa Ödemiş
Dostum cevap verdim ya. HER ŞEYİ SİLECEKSİN. Ne var ne yok o ekranda görünen tüm sürücüleri ve tüm bölümlerini.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstersen çıkarma 500 gb olan da kalsın sonradan onu formatlamakla ayrı olarak uğraşma bir de. Zaten her şeyi silince 2 bölüm kalacak oradan kapasitesine bakarak sn850yi tanırsın. O kısma geldiğin zaman fotoğraf atarsan da yardımcı oluruz.
Hocam kurulum ekranında direkt her şeyi sildim sadece 2 adet sürücü kaldı. Boyutundan dediginiz gibi 1tb sürücüyü secip ilerle bastım ve kurdum windowsu.

Halloldu teşekkür ediyorum ilgin ve alakan icin sana

Ekler

• 2C7FF195-6C6C-42D7-A12B-B8AFC068298A.png
    2C7FF195-6C6C-42D7-A12B-B8AFC068298A.png
    2.9 MB · Hit: 12

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Mustafa Ödemiş

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Önce windows güncellemeleri sonra anakartının sitesinden driver güncellemeleri(GPU hariç) sonra GPU'nun kendi sitesinden ekran kartı driverı güncellemesi.
SSD tak çalıştır ama WD'nin kendi programını indirip SSD için firmware güncellemesi felan var mı bakabilirsin.

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Mustafa Ödemiş
Önce windows güncellemeleri sonra anakartının sitesinden driver güncellemeleri(GPU hariç) sonra GPU'nun kendi sitesinden ekran kartı driverı güncellemesi.
SSD tak çalıştır ama WD'nin kendi programını indirip SSD için firmware güncellemesi felan var mı bakabilirsin.
dediklerinizi yapmıştım tek ssd güncellemedim . O da tamam şimdi.
Teşekkürlerrr.

Top Bottom