Neler Yeni

Bilgisayar açılıp kapanıyor

yek233

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Yg T
İlgilendiği Kategoriler
Arabalar, Bilgisayar Sistemleri, Ticaret v.s :)
Yeni bir anakart ve işlemci sipariş ettim.(2.el)
İşlemciyi anakarta taktım, üzerine biraz termal macun sıkıp macunu güzelce yaydım.Daha sonra cpu fanını taktım fakat tırnaklardan iki tanesi çok sabit değildi.Daha sonrasında penseyle biraz sıkıp bir şekilde oturtmuştum.Sonra bütün sistemi güzelce kurdum fakat power, reset switchlerini her ne kadar takmış olsamda pek emin olamamıştım.Daha sonra açmayı denedim, ve bilgisayar anakartın ekranını verdi.Sonra windows logosu geldi ve bilgisayarınız hazırlanıyor dedi.Daha sonra şifre girme menüsü geldi (windows 10) ve şifreyi yazdıktan sonra bir anda sanki fişini sökmüşüm gibi bilgisayar kapanıverdi.Bu işlemi birkaç defa tekrarladım ve her seferinde anakartın ekranını (model yazan ekran) verdi daha sonra windows logosu verip "bilgisayarınız hazırlanıyor" "kurulum yapıyor" gibisinden yazılar verdi.Arada sırada düzgün başlatılamadı hatası veriyor ama sonra tekrar başlat diyince tekrar kapanıyor bilgisayar.Bu durumda şüphelendiğim iki durum var.Ya fan tırnaklarım çok sağlam olmadığı için bir tırnak oturmadı ve havada kaldı buda termal macunun tam işlevini yapmamasına sebep oldu ve işlemci kendini koruyup bilgisayarı kapattı.Yada power, reset tuşlarını iyi bağlayamadım.Bu konuda gerçekten çok yardıma ihtiyacım var.
Sistem özelliklerim:
Anakart:MSI G41M P33 COMBO
Ekran Kartı:MSI GT 730 2GB
İşlemci:İntel Core 2 Duo E8500
Ram: 2+2 4 GB Ram
Hdd:160 GB

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,122
Üyeler