Neler Yeni

Bilgisayar açılırken F1 to resume yazıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
GÖRKEM YAYLAGÜLÜ
Merhabalar donanım arşivi ailesi yaklaşık 1 hafta önce masaüstü bilgisayarıma shift+reset ile sıfırlama işlemi gerçekleştirdim açılırken bu hatayı veriyordu başta kafaya takmadım fakat biosa giremediğimi farkedince biraz yoğunlaştım üstüne

Anakartım esonic h61

16193647013121431467999059495167.jpg

F1 basınca açılıyor rahatça kullanabiliyorum. Forumda yeniyim yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Merhabalar donanım arşivi ailesi yaklaşık 1 hafta önce masaüstü bilgisayarıma shift+reset ile sıfırlama işlemi gerçekleştirdim açılırken bu hatayı veriyordu başta kafaya takmadım fakat biosa giremediğimi farkedince biraz yoğunlaştım üstüne

Anakartım esonic h61

Alıntıyı görüntüle
F1 basınca açılıyor rahatça kullanabiliyorum. Forumda yeniyim yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum
Normal bir şey. F1 ile geçebilirsiniz sorun yok.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Anakartım esonic h61

Alıntıyı görüntüle
DEL' basınca BIOS'a girmesi lazım.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Sadece BIOS tuşunu söylüyor okadar normal F1 ile geçin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
HigH VoLtaGe
harddiskiniz her an bozulabilir diyor statu kötü diyor usb falan takılı ise kasada açarken çıkar onu birde saat tarih ayarını kontrol et biostan default yap herşeyden önce

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
harddiskiniz her an bozulabilir diyor statu kötü diyor usb falan takılı ise kasada açarken çıkar onu birde saat tarih ayarını kontrol et biostan default yap herşeyden önce
Nerede diyor ??

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
GÖRKEM YAYLAGÜLÜ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki bu biosu güncellemenin bir yolu varmı pek anlamadığım konular

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
HigH VoLtaGe
var tabii ki ancak biraz riskli bi iş riskten kastım anakartınıza uyumsuz bir bios sürümünü kurarsanız . 2. risk ise kurulum yaparken elektrik kesintisi oda küçük bir ihtimal
Mesaj otomatik birleştirildi:

anakartınızın resmi sitesinden revizyon marka model uyumlu bios sürümünü bulun ve pc nize indirin önyükleme usb si oluşturun ve birkaç bios atma işlemi videosu izleyerek konuda bilgi sahibi olun .pratik yapmadan yapmayın geri dönüşü olmayan sonuçlar doğurabilir. yanlış işlem yapıp pc yi ebediyen uyutmayın sonra

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
GÖRKEM YAYLAGÜLÜ
var tabii ki ancak biraz riskli bi iş riskten kastım anakartınıza uyumsuz bir bios sürümünü kurarsanız . 2. risk ise kurulum yaparken elektrik kesintisi oda küçük bir ihtimal
Mesaj otomatik birleştirildi:

anakartınızın resmi sitesinden revizyon marka model uyumlu bios sürümünü bulun ve pc nize indirin önyükleme usb si oluşturun ve birkaç bios atma işlemi videosu izleyerek konuda bilgi sahibi olun .pratik yapmadan yapmayın geri dönüşü olmayan sonuçlar doğurabilir. yanlış işlem yapıp pc yi ebediyen uyutmayın sonra
Rahatsız ediyorum çok araştırdım esonic h61 ile alakalı sadece satıldığını bulabiliyorum herhangi bir bios sürümü falan bulamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
HigH VoLtaGe
yok rahatsız etmiyorsun anakartının ayrıntılı marka modelini yazarmısın

Top Bottom