Neler Yeni

Bilgisayar Açılmıyor Yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Furkan Yıldırım
Twitter
furkanyildrim28
Facebook
furkanyildirim28
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce bilgisayarı normal şekilde kapattım sonrasında 1 2 saat sonra prizdeki fisleri söktüm (Sökerken Pc kapaliydi) sabah açmaya çalıştığımda pc açılmıyor başlata bastığım halde hiç bir fan dönmüyor ve tepki vermiyor du kasayı temizleyip her şeyi tekrardan taktım power tuşundaki mavi ışık yanıyor ama yine açılmıyor. Sorunun güç kaynağında olduğunu düşündüm ancak tel yardımı ile onu kontrol ettim (yeşil ve siyah kabloları değdirdim) çalışıyor yani ses filan geliyor işlemciyi yeni aldım daha onda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Ram e filan baktım onda da bir sıkıntı yoktu dorun neden kaynaklıdır acaba kafayı yicem nerdeyse
Anakart: MS-7309
İşlemci:amd athlon 64X2
Ram: Ddr2 2GB 800Mhz
Bir kaç resim ektedir.

Ekler

• 1586460161579423184632574973134.jpg
    1586460161579423184632574973134.jpg
    701.3 KB · Hit: 124

Knife

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Derin Berkoz
kablolarda bir sorun olabilir veya kasa sadece acılıyor dimi power tusuna bastıgında goruntu yok

elisaab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali
ddr2 kasalarda genellikle sorun hep ramden kaynaklaniyor tekrar cikartip takmayi deneyin ve biosu sifirlayin rami cikardiktan sonra dislerini silgi ile iyice temizleyin calisir

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Furkan Yıldırım
Twitter
furkanyildrim28
Facebook
furkanyildirim28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kablolarda bir sorun olabilir veya kasa sadece acılıyor dimi power tusuna bastıgında goruntu yok
Kasa hiç çalışmıyor sadece power led yanıyor fan filan hiç bir şey dönmüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ddr2 kasalarda genellikle sorun hep ramden kaynaklaniyor tekrar cikartip takmayi deneyin ve biosu sifirlayin rami cikardiktan sonra dislerini silgi ile iyice temizleyin calisir
Tek ram vardı dediginizi denemiştim ama bir daha deniyeyim başka yapicak bir şey yok

Patates0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Halil Samet aydın
benzer bir sorunu bende yaşamıştım çevrenizdeki herhangi bir bilgisayarcıya götürüp baktırmanızda fayda var bendeki sorun anakarttan kaynaklanıyordu değiştirdim düzeldi

Jeadness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Furkan Dinçer
Kabloları iyi bağladığından emin misin belki güç kaynağının kablosunu bağlamamışsındır

Tyrael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muharrem Koçak
Anakarttaki kablo bağlantılarının doğru olduğuna emin ol.Bu video senin anakartın için yardımcı olabilir belki;

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Furkan Yıldırım
Twitter
furkanyildrim28
Facebook
furkanyildirim28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kabloları iyi bağladığından emin misin belki güç kaynağının kablosunu bağlamamışsındır
Bağlı reis yarın daha detaylı bakıcam ama şöyle bir şey var power fan i dönmüyor du ama yinede öyle 3 4 ay kullandım günlük 2 saat filan kullanıyordum zaten pc yi

Kasa açılmıyor reis fan dönmemesinden anlıyorum 😊😂

Anakarttaki kablo bağlantılarının doğru olduğuna emin ol.Bu video senin anakartın için yardımcı olabilir belki;
Tesekkur ederim bir kontrol edelim bakalim

benzer bir sorunu bende yaşamıştım çevrenizdeki herhangi bir bilgisayarcıya götürüp baktırmanızda fayda var bendeki sorun anakarttan kaynaklanıyordu değiştirdim düzeldi
Ya burda yakinda bir bilgisayarcı var etrafta tek oldugu icinde pahali bakim parası bile aliyor sokağa çıkma yasağı biterse farklı yerlere bakıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,279
Üyeler
160,059
Son üye
Yiğitxxx1
Top Bottom