nasıl yapacam onu tam bilmiyomBilgisayarı güvenli modda açmayı dene açılcakmı bir bakalım
Sorun Gider > Gelişmiş Seçenekler > Başlangıç Ayarları > Yeniden Başlat seçeneğini seçin. PC yeniden başlatıldığında, bir seçenek listesi gösterilecektir. PC'yi Güvenli Modda başlatmak için 4 veya F4 tuşuna basın.nasıl yapacam onu tam bilmiyom
güvenli moda aldım buraya attı tekrarSorun Gider > Gelişmiş Seçenekler > Başlangıç Ayarları > Yeniden Başlat seçeneğini seçin. PC yeniden başlatıldığında, bir seçenek listesi gösterilecektir. PC'yi Güvenli Modda başlatmak için 4 veya F4 tuşuna basın.
Ordaki sorun gidere basıp gelişmiş seçeneklere girip başlangıç ayarlarına tıkladıkdan sonra yeniden başlat dedin sonra 4 tuşuna bastın yeniden başladı ve burayamı attıgüvenli moda aldım buraya attı tekrar
evetOrdaki sorun gidere basıp gelişmiş seçeneklere girip başlangıç ayarlarına tıkladıkdan sonra yeniden başlat dedin sonra 4 tuşuna bastın yeniden başladı ve burayamı attı
O zaman windows dosyaları fazla bozulmuş güvenli moda bile girmeyecek kadar. O yüzden benim düşüncem format gerekiyor. Benzer bir durumu arkadaşım yaşadı format attım düzeldi.
sıfırlama ekranıda böyle başka nasıl sıfırlayabilirimO zaman windows dosyaları fazla bozulmuş güvenli moda bile girmeyecek kadar. O yüzden benim düşüncem format gerekiyor. Benzer bir durumu arkadaşım yaşadı format attım düzeldi.
Başka bir bilgisayar yardımı ile format flashı hazırlamanız gerekiyor. Veya bilen biline yaptırmanız. Format atmayı bilmiyorsanız bilen bir tanıdığınızdan rica edebilirsiniz. Yada bir bilgisayarcı veya teknik servise başvuranilirsiniz.sıfırlama ekranıda böyle başka nasıl sıfırlayabilirim
windows yedekten geri yükleme var mı?sıfırlama ekranıda böyle başka nasıl sıfırlayabilirim
yapmamıştım bilgisayarcıya götürcem gene teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinwindows yedekten geri yükleme var mı?
sorun gider kısmında olması lazım