windows 10Windows 11 ise normal.
Arkada açılan çok uygulaması varsa yine normal.windows 10
riot vanguard acılıyo ekran kartı sürücüsü acılıyo chromda eklenti var o acılıyor başkada bişey yokBaşlangıçta açılan uygulamalarınız varsa normal
masaüstüne kasma oluyor bazen acaba o yüzden mi diye sordum oyunlarda bişey yok ekran kartı sürücüsünüde güncelledim hala devam ediyorArkada açılan çok uygulaması varsa yine normal.
Sistem özellikleriniz nedir?riot vanguard acılıyo ekran kartı sürücüsü acılıyo chromda eklenti var o acılıyor başkada bişey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
masaüstüne kasma oluyor bazen acaba o yüzden mi diye sordum oyunlarda bişey yok ekran kartı sürücüsünüde güncelledim hala devam ediyor
ryzen 5 7500fSistem özellikleriniz nedir?
O sisteme Windows 11 kurmanızı öneririm. Yeni laptop/bilgisayarlarda Windows 11 daha iyi çalışıyor. Windows 10 biraz daha eski nesil laptop veya bilgisayarlarda performanslı oluyor.ryzen 5 7500f
rx6700xt
apacher panter 2 tane 16 gb 6400 mhz
asus prime b650m r anakart
kc3000 1b ssd
700 w 80plus gold psu
windows 11 cok iyi değil dedikleri için 10 kurdum geçmeli miyimO sisteme Windows 11 kurmanızı öneririm. Yeni laptop/bilgisayarlarda Windows 11 daha iyi çalışıyor.
O sistemde evet. Mesela laptopumda Windows 11 10dan daha iyi çalıştı. Windows 11'i pek sevmeseydi daha performanslı diyebilirim yeni sistemlerde.windows 11 cok iyi değil dedikleri için 10 kurdum geçmeli miyim
sizce cözüm olabilir mi masaüstü kasmalarınaO sistemde evet. Mesela laptopumda Windows 11 10dan daha iyi çalıştı. Windows 11'i pek sevmeseydi daha performanslı diyebilirim yeni sistemlerde.
Denemeden bilemezsiniz.sizce cözüm olabilir mi masaüstü kasmalarına