Neler Yeni

Bilgisayar çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor

bulutgod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bulut Emir
Yeni işlemci ve anakart sipariş ettim, geldiğinde eski anakart ve işlemci söküp yenilerini montajladım güç verdim ancak ekrana görüntü gelmedi. PSU bozuktur diye düşünerek eski sistem de denedim eski sistem açıldı aynı şekilde RAM'ler de çalışıyordu. Yeni aldığım anakart mı bozuk diye düşündüm ve bilgisayar çalışırken hem ethernet kablosu hem de bir mouse taktım, mouse algıladı ve ışığı yanmaya başladı aynı şekilde ethernet girişi de yeşil ışık vermeye başladı ancak 3 saniye yanıp 1 saniye sönüyorlardı ve bunu örüntü şeklinde yapıyorlardı anlam veremedim. İşlemcinin bozuk olduğunu düşünmüyorum ekrana CPU ERROR diye bir yazı gelmiyor çünkü sizce sorun ne olabilir? Tüm bu işlemler sırasında ekran kartını söktüm ve onboard olarak görüntü almaya çalıştım.
Eski Sistem:
-Q9500 3.04 GHz Overclock edildi
-ASUS P5G41TM-LX 3
-Kingston 133 MHz 4x2 8 GB RAM
-ZOTAC GTX 680
-Foem 600W PSU
Yeni aldığım parçalar ise i5 2500 ve Intel DQ67OW anakart.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jaws

Jaws

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Emre Şimşek
Instagram
emresmskk
Steam
Jexansx
Ram leri çıkar silgiyle toksitlerden arındır bi sil düzelir.
Aynsını defalarca yaşadım.

bulutgod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bulut Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaptım ancak değişiklik olmadı şu anda içinde çok fazla kinetik enerji olabileceğini düşünüp tüm parçalarını söktüm yaklaşık 1.30 saattir tüm parçalar birbirinden ayrı 10 dakika sonra gidip tekrar toplayacağım umarım çalışır bu sefer.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,186
İsim
Jarvis-M
Yaptım ancak değişiklik olmadı şu anda içinde çok fazla kinetik enerji olabileceğini düşünüp tüm parçalarını söktüm yaklaşık 1.30 saattir tüm parçalar birbirinden ayrı 10 dakika sonra gidip tekrar toplayacağım umarım çalışır bu sefer.

İnşallah kardeşim

cakiru61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
GENÇAĞA
anakarttan görüntü almayı dene kabloların hepsini ttakma teker teker dene

bulutgod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bulut Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anakarttan görüntü almayı dene kabloların hepsini ttakma teker teker dene
Her şeyi denedim sonunda sorunu halletim arkadaşlar, anakarttaki jumperı sökmüşüm jumper olmadan da görüntü vermiyormuş. Anakart DQ67OW ilerde bu sorunu yaşayan olursa denesin. Herkese iyi forumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,197
Üyeler
163,123
Son üye
JackSparrow007
Top Bottom