umutbeedir
80+ Bronze
Dahası
En kötü ihtimalle monitör ledi yanmıştır. En iyi ihtimal ise bir kablo bozuktur ya da ekran kartı gevşek olabilir.
Hocam laptopu monitöre bağlayınca çalıştı o yüzden ledinde sorun olduğunu düşünmüyorum aynı şekilde aynı kabloyla yaptığımız için kablonun da bozuk olmadığını biliyorum yani ne olabilir başkaEn kötü ihtimalle monitör ledi yanmıştır. En iyi ihtimal ise bir kablo bozuktur ya da ekran kartı gevşek olabilir.
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim deneyecegimBir çok farklı sorun olabilir yani bu tür sorunlarda deneme yanılma şart.
Görüntü çıkışlarında arıza olabilir, direkt gpu da arıza da olabilir yada basit bir yazılımsal sorun bile olabilir hatta AMD nin no signal hataları meşhur öyle basit bir problem bile olabilir.
Önce bios sıfırlayarak başlayın, olmazsa ramleri tek kanal deneyin bir ihtimal ramlerden biri arızalı bile olabilir, çok çok basit bir hata ama bazen ekran kartı PCI-e yuvasına tam oturmuyor kontrol edin, hiç biri olmadıysa en son görüntü alacak bir kart bulup sisteme takın en net bu şekilde anlaşılır ama önce sıralı dediklerimi yapın.
bu nası oluyo yaRamlari çıkar silgi ile sil geri tak.
Ramlari ankart okumazsa hiçbir şekilde sistem devreye giremez ramlarin ucu genellikle iz vs tozlanma olabiliyor onu silgi ile silince temizlendiği için çalışır vaziyete geliyor.bu nası oluyo ya
bişey olmadı vallaha bana ben geçtim windows 11 e secure boot bide tpm2.0 açınca sıkıntısız çalışıyorumarım windows11 valorant vakası değildir
ilginçmiş öğrendiğim iyi oldu ekran kartında geçerli mi?Ramlari ankart okumazsa hiçbir şekilde sistem devreye giremez ramlarin ucu genellikle iz vs tozlanma olabiliyor onu silgi ile silince temizlendiği için çalışır vaziyete geliyor.
gigabyte anakartlarında kronik sorun var valorant için secure bootu açınca görüntü gelmiyor hiçbir şekilde 1 2 ay önce yaşadığım için sordumbişey olmadı vallaha bana ben geçtim windows 11 e secure boot bide tpm2.0 açınca sıkıntısız çalışıyor
peki çözümü var mı yoksa win10 devam mı ??ilginçmiş öğrendiğim iyi oldu ekran kartında geçerli mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
gigabyte anakartlarında kronik sorun var valorant için secure bootu açınca görüntü gelmiyor hiçbir şekilde 1 2 ay önce yaşadığım için sordum