Neler Yeni

Bilgisayar çalışıyor ama görüntü gelmiyor

umutbeedir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Umut BEDİR
İlgilendiği Kategoriler
Tasarım ve Oyun
Instagram
chox.ia
Steam
https://steamcommunity.com/id/untiliwin/
Discord
umt.bdr
En kötü ihtimalle monitör ledi yanmıştır. En iyi ihtimal ise bir kablo bozuktur ya da ekran kartı gevşek olabilir.

Emocan2214

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Emre
En kötü ihtimalle monitör ledi yanmıştır. En iyi ihtimal ise bir kablo bozuktur ya da ekran kartı gevşek olabilir.
Hocam laptopu monitöre bağlayınca çalıştı o yüzden ledinde sorun olduğunu düşünmüyorum aynı şekilde aynı kabloyla yaptığımız için kablonun da bozuk olmadığını biliyorum yani ne olabilir başka
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir çok farklı sorun olabilir yani bu tür sorunlarda deneme yanılma şart.

Görüntü çıkışlarında arıza olabilir, direkt gpu da arıza da olabilir yada basit bir yazılımsal sorun bile olabilir hatta AMD nin no signal hataları meşhur öyle basit bir problem bile olabilir.

Önce bios sıfırlayarak başlayın, olmazsa ramleri tek kanal deneyin bir ihtimal ramlerden biri arızalı bile olabilir, çok çok basit bir hata ama bazen ekran kartı PCI-e yuvasına tam oturmuyor kontrol edin, hiç biri olmadıysa en son görüntü alacak bir kart bulup sisteme takın en net bu şekilde anlaşılır ama önce sıralı dediklerimi yapın.
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim deneyecegim

Musa Dinç

80+ Bronze
bu nası oluyo ya
Ramlari ankart okumazsa hiçbir şekilde sistem devreye giremez ramlarin ucu genellikle iz vs tozlanma olabiliyor onu silgi ile silince temizlendiği için çalışır vaziyete geliyor.

ARDAER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ardaer alkan
Instagram
@ardaer_allkn
Twitter
ArdaerAlkan
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Melih Sahtiyan
İlgilendiği Kategoriler
yazılım, pc toplama,Bully Maguire
Ramlari ankart okumazsa hiçbir şekilde sistem devreye giremez ramlarin ucu genellikle iz vs tozlanma olabiliyor onu silgi ile silince temizlendiği için çalışır vaziyete geliyor.
ilginçmiş öğrendiğim iyi oldu ekran kartında geçerli mi?

bişey olmadı vallaha bana ben geçtim windows 11 e secure boot bide tpm2.0 açınca sıkıntısız çalışıyor
gigabyte anakartlarında kronik sorun var valorant için secure bootu açınca görüntü gelmiyor hiçbir şekilde 1 2 ay önce yaşadığım için sordum

ARDAER

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Ardaer alkan
Instagram
@ardaer_allkn
Twitter
ArdaerAlkan
ilginçmiş öğrendiğim iyi oldu ekran kartında geçerli mi?

gigabyte anakartlarında kronik sorun var valorant için secure bootu açınca görüntü gelmiyor hiçbir şekilde 1 2 ay önce yaşadığım için sordum
peki çözümü var mı yoksa win10 devam mı ??

Top Bottom