korkusuzmaraz
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 17
- İsim
- korkusuz maraz
Arkadaşlar merhabalar dün gece bilgisayarda müzik dinlerken chrome da bi 10 tane sekme açtım. Sonrasında bigisayar birden görüntü gitti. Ama çalışmaya devam ediyordu. Hemen elektriği kesip tekrar açtığımda görüntü gelmedi. Önce harddisklerden birinde daha doğrusu kablosunda sorun vardı. O şekilde açılıyordu. Daha sonra yine görüntü vermemeye başladı. Bu kez bilgsyarda takılı bütün kabloları çıkarıp ramlerin yerini değiştirerek denedim. Baya uğraştım görüntü geldi. Kapattım bi hardddisk taktım yine aynı. Yine baya uğraştım ramlerle falan görüntü geldi. Biosta dolanırken ansızın yine görüntü gitti falan.
Anakart gigabyte g41m combo rev 2.0 Kingston marka 2 tane 4 gb ddr3 1333 mhz toplamda 8 gb ram kullanıyorum. Işemci intel quoad core q9550. Onboard görüntü alıyorum. Belki görüntüdendir harici ekran kartı taktım yine aynısı oldu. Bilgisayarın fanı falan çalışıyor ama görüntü gelmiyor. Klavye mouse un da ışığı yanmıyor. Acaba voltaj düşüklüğünden veya problemli prizden falan anakart zarar mı gördü.
Hatta bak sunu da diyim 1 tane 2 gb ddr2 800 mhz ram ve 1 tane de 1 gb ddr2 800 mhz ram ile de denedim.
Anakart gigabyte g41m combo rev 2.0 Kingston marka 2 tane 4 gb ddr3 1333 mhz toplamda 8 gb ram kullanıyorum. Işemci intel quoad core q9550. Onboard görüntü alıyorum. Belki görüntüdendir harici ekran kartı taktım yine aynısı oldu. Bilgisayarın fanı falan çalışıyor ama görüntü gelmiyor. Klavye mouse un da ışığı yanmıyor. Acaba voltaj düşüklüğünden veya problemli prizden falan anakart zarar mı gördü.
Hatta bak sunu da diyim 1 tane 2 gb ddr2 800 mhz ram ve 1 tane de 1 gb ddr2 800 mhz ram ile de denedim.
Son düzenleme: