Bios pilini çıkartıp çalıştırmayı denermisin8 9 aydır açmıyordum bilgisayarı şimdi açmam lazım monitörde çalışıyor kasada çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor başka çalışan bir hdmi kablosuyla da denedim yine olmuyor ne yapabilirim
o nedir bilmiyorum ki
hdmi kablosu ana karta takılıysa çıkartıp ekran kartına takmayı dener misiniz8 9 aydır açmıyordum bilgisayarı şimdi açmam lazım monitörde çalışıyor kasada çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor başka çalışan bir hdmi kablosuyla da denedim yine olmuyor ne yapabilirim
HDMI kablosunu ekran kartına taktığından emin ol yani yanlışlıkla anakarta takma. Anakartın nedir?8 9 aydır açmıyordum bilgisayarı şimdi açmam lazım monitörde çalışıyor kasada çalışıyor ama monitöre görüntü gelmiyor başka çalışan bir hdmi kablosuyla da denedim yine olmuyor ne yapabilirim
bios pilini çıkardım şimdi takmadan mı çalıştırmayı deneyeyimBios pilini çıkartıp çalıştırmayı denermisin
HDMI kablosunu ekran kartına taktığından emin ol yani yanlışlıkla anakarta takma. Anakartın nedir?
yok ikisinide denedim olmuyorhdmi kablosu ana karta takılıysa çıkartıp ekran kartına takmayı dener misiniz
evetbios pilini çıkardım şimdi takmadan mı çalıştırmayı deneyeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok ikisinide denedim olmuyor
Pili geri tak. Tarih ve zamanı ve donanım ayarlarını saklıyor.çok teşekkür ederim oldu ama bu pil ne işe yarıyor
pcde elektirk yokken ayarların korunması içöin vardır bios pili hocamçok teşekkür ederim oldu ama bu pil ne işe yarıyor