Neler Yeni

bilgisayar dırrr diye donup kalıyor

Knispel

80+ Bronze
Ekran kartındaki çiplerin lehimleri eriyip yer değiştirdiğinde bu ses çıkar. Tamiride reballing yada ısıtmadır.
Tabi sorun başka bir şey de olabilir fakat bana ekran kartında gibi geldi.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
İşlemci'de igpu olmadığı için onboard görüntü alamamak bu durumlarda sıkıntı, eski bir e.kartı ile deneme yapman lazım. Sorun e.kartı gibi.
windowsun minidump dosyasını okudum sorun ramlerdeymiş minidump a göre şimdi memtest yapıyorum eğer bir şey çıkmazsa ekran kartını stres testine sokucam

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
windowsun minidump dosyasını okudum sorun ramlerdeymiş minidump a göre şimdi memtest yapıyorum eğer bir şey çıkmazsa ekran kartını stres testine sokucam
Bakalım ne çıkacak, bekliyoruz.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Bakalım ne çıkacak, bekliyoruz.
hocam ramlerden hiçbirşey çıkmadı tertemiz bi pc ye format atıcma sanırım windows 11 de ana çekirdeklerden birisinden dolayı oluyormuş sorun format atınca düzelicek mi bakalım

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
sonuçları merak eden arkadaşlar için son defa konuya yazayım win 11 22h2 büyük güncellemesini yaptım ve format atmadım ve sorun düzeldi sorun windows ile alakalıymış eğer sizde de aynı sorun varsa windows güncellemelerinizi yapınız :)

Top Bottom