Neler Yeni

Bilgisayar ekipmanı almak için bi yer önerir misiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hande
Yakın zamanda bilgisayar toplamayı planlıyorum bildiğiniz güzel kargolu güvenilir bi site var mı?
Aynı zamanda kurulum için destek çağırmayı düşünüyorum bildiğiniz arayabileceğim bi yer varsa onu da yazarsanız çok iyi olur.

BugiBlack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Buğra Siyah
İtopya iyidir kankam oradan gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsin

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Hazır sistemler zaten ekran kartı hariç, montajlı şekilde evine gelir. Sadece ekran kartını takıp sistemi de fişe takıp çalıştırırsın. Evde kurulum hizmeti diye bir şey duymadım hiç. Ekipman için de satıcısı hepsiburada, trendyol olmak üzere bu iki site + vatan, teknosa, itopya, gaminggen, gençer gaming gibi güvenlir sitelerden yapabilirsin hocam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hande
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hazır sistemler zaten ekran kartı hariç, montajlı şekilde evine gelir. Sadece ekran kartını takıp sistemi de fişe takıp çalıştırırsın. Evde kurulum hizmeti diye bir şey duymadım hiç. Ekipman için de satıcısı hepsiburada, trendyol olmak üzere bu iki site + vatan, teknosa, itopya, gaminggen, gençer gaming gibi güvenlir sitelerden yapabilirsin hocam.
Eyvallah çok teşekkür ederim. Kurulum konusunda önceden bi yeri aramıştım ama hiç ismini vs hatırlamıyorum sanırım kuruluma özel servisi olan gönderiyor ama birleşik geliyorsa gerek yok o zaman. Tekrar teşekkürler kral

Top Bottom