Bilgisayar Ekranım bir anda kitleniyor

Reaksiyon skoru
0
2-3 gün önce pcde dc açmak için youtubedan bişeyler indirdim ve çalıştırdım ek olarak youtubedan mp3 çeviriden şarkı indirdim. daha sonra oyundayken pc bir anda kitlendi görüntü donup kaldı ama arka plandan ses gelmeye devam etti. sonra kasayı kapatıp tekrar açtım yeniden bu sorunu yaşadım. virüs bulaştığını düşünerek format attıp bütün driverları felan güncelledim. ea fc açarken pc kitleniyor yine aynı sorunu yaşıyorum. gameloop üzerinden pubg mobile oynarken bir sorun yaşamıyoum. performans verilerine baktım herhangi bir anormallik tespit etmedim. bu sorunu nasıl çözerim daha önce yaşayan varmı? gamegarajdan aldıp hazır sistemi garantisine yollamayı düşünüyorum. sistem özellikleri ; rtx 4070 super - amd ryze n 5 7600 - 16 gb ram - MSI Pro A620M-E (MS-7E28)

Siz Masa üstüne dönebiliyor yada Görev Yöneticisine Girebiliyor musunuz? Böyle problemi bende yaşamıştım benim Diskte Sıkıntı olduğu için Sizin yaşamış olduğunuz problemi yaşıyordum. Oyunu Farklı bir Diskiniz varsa oraya kurun ve tekrardan gözlemleyin. Çözüleceğini düşünüyorum.

Siz Masa üstüne dönebiliyor yada Görev Yöneticisine Girebiliyor musunuz? Böyle problemi bende yaşamıştım benim Diskte Sıkıntı olduğu için Sizin yaşamış olduğunuz problemi yaşıyordum. Oyunu Farklı bir Diskiniz varsa oraya kurun ve tekrardan gözlemleyin. Çözüleceğini düşünüyorum.
hiç bir işlem yapılmıyor. fareyi hareket ettiremiyorum. sadece güç tuşundan kapatıp açabiliyorum

Geri