Merhabalar değerli donanım arşivi forum üyeleri değerli kardeşlerim abilerim sizlere bi sorum olacaktı kasamdaki egzos fan saat yönüne degilde tersine dönüyor normali bumu yoksa bendemi sıkıntı var yardımcı olursanız çok sevinirim hayırlı akşamlar
Hangi yönden baktığına göre değişir hocam. Genelde fanların üzerinde hangi yöne doğru hava üflediklerini gösteren işaret olur. Kontrol edin içiniz rahat olsun.Merhabalar değerli donanım arşivi forum üyeleri değerli kardeşlerim abilerim sizlere bi sorum olacaktı kasamdaki egzos fan saat yönüne degilde tersine dönüyor normali bumu yoksa bendemi sıkıntı var yardımcı olursanız çok sevinirim hayırlı akşamlar
Göremedim onuHangi yönden baktığına göre değişir hocam. Genelde fanların üzerinde hangi yöne doğru hava üflediklerini gösteren işaret olur. Kontrol edin içiniz rahat olsun.
Hocam kasanın öndeki fanlarda öyle saat yönünün tersinde dönüyor bendemi sıkıntı varHangi yönden baktığına göre değişir hocam. Genelde fanların üzerinde hangi yöne doğru hava üflediklerini gösteren işaret olur. Kontrol edin içiniz rahat olsun.
Fanın diğer tarafından bakmayı dene. O zaman saat yönünde dönecektir.Hocam kasanın öndeki fanlarda öyle saat yönünün tersinde dönüyor bendemi sıkıntı var
Fan'ın arkası dönükse farklı önü dönükse farklı yöne doğru döner zaten önden bakınca.
Bir sorun olmaz.
Fan eğer bu görseldeki gibi takılıysa bu taraf kasanın ön tarafına arkası da iç tarafına bakar. Doğru takılmış olur yani. Egzoz fansa eğer kafana takılan bu görseldeki yön ızgaraya diğer taraf içe bakacak şekilde takılır.
Böyle takılı ama ok çizmişim ya fotoda kasanın bütün fanları öyle dönüyor tersmi doğrumu onu sormuştumFan eğer bu görseldeki gibi takılıysa bu taraf kasanın ön tarafına arkası da iç tarafına bakar. Doğru takılmış olur yani. Egzoz fansa eğer kafana takılan bu görseldeki yön ızgaraya diğer taraf içe bakacak şekilde takılır.
Benim fanlarda o şekil dönüyor hocam. Bir sorun yok yani.Böyle takılı ama ok çizmişim ya fotoda kasanın bütün fanları öyle dönüyor tersmi doğrumu onu sormuştum
Benim fanlarda o şekil dönüyor hocam. Bir sorun yok yani.
Teşekkürler cevaplarınız içinBenim fanlarda o şekil dönüyor hocam. Bir sorun yok yani.
Rica ederim hocam.Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler cevaplarınız için