I5 6400Bileşenleriniz nedir?
Görüntü gelmiyor peki bilgisayar çalışıyor mu?I5 6400
H110 pro vd anakart
8gb RAM
Rx570 nitro+ 4gb ekran kartı
500w PSU
Evet fanlar klavye mouseGörüntü gelmiyor peki bilgisayar çalışıyor mu?
Ekran kartının fanı dönüyor mu peki?Evet fanlar klavye mouse
EvetEkran kartının fanı dönüyor mu peki?
Ekran kartının öldüğü ihtimalinden korkuyorum. :/
Neee?Ekran kartının öldüğü ihtimalinden korkuyorum. :/
Kablo bağlantılarını kontrol eder misiniz? Herşeyin tam takılı olduğundan emin olun. Gerekirse başka bir monitör bulup onunla deneyin.Neee?
Kablolarda sorun yok hepsine baktim monitordede sikinti yokKablo bağlantılarını kontrol eder misiniz? Herşeyin tam takılı olduğundan emin olun. Gerekirse başka bir monitör bulup onunla deneyin.
bilgisayar daki rami söktüm yerini değiştirdim falan ekran kartını söküp taktım geldi görüntü ama bilgisayarı oynatınca ya karıncalanıyor yada görüntü gidiyor benim monitör vga ekran kartında vga yok o yüzden dönüştürücü kullanıyorum acaba sorun dönüştürücüde mi ? bilmiyorum ama donup kapanması dönüştürücüden olması garip olurdu hiçbir fikrim yokKablo bağlantılarını kontrol eder misiniz? Herşeyin tam takılı olduğundan emin olun. Gerekirse başka bir monitör bulup onunla deneyin.
Evet sorun dönüştürücde büyük ihtimalle. Baştan diyeydin ya hocam.bilgisayar daki rami söktüm yerini değiştirdim falan ekran kartını söküp taktım geldi görüntü ama bilgisayarı oynatınca ya karıncalanıyor yada görüntü gidiyor benim monitör vga ekran kartında vga yok o yüzden dönüştürücü kullanıyorum acaba sorun dönüştürücüde mi ? bilmiyorum ama donup kapanması dönüştürücüden olması garip olurdu hiçbir fikrim yok