Y YusufMir 80+ Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 297 Dahası Reaksiyon skoru 135 İsim Yusuf Özdemir 2 Ekim 2024 #1 Arkadaşlar, öncelikle merhaba. Uzatmanın kablosunu çektim. Bilgisayarın anahtarını da kapattım. Şalterleri indirip kaldırdıktan sonra uzatmayı takıp anahtarı açtım ama monitöre görüntü gelmiyor.
Arkadaşlar, öncelikle merhaba. Uzatmanın kablosunu çektim. Bilgisayarın anahtarını da kapattım. Şalterleri indirip kaldırdıktan sonra uzatmayı takıp anahtarı açtım ama monitöre görüntü gelmiyor.
S Swixyy 80+ Bronze Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 819 Dahası Reaksiyon skoru 111 İsim uğur 2 Ekim 2024 #2 YusufMir yazmış: Arkadaşlar, öncelikle merhaba. Uzatmanın kablosunu çektim. Bilgisayarın anahtarını da kapattım. Şalterleri indirip kaldırdıktan sonra uzatmayı takıp anahtarı açtım ama monitöre görüntü gelmiyor. Devamı için tıklayın... fazla güç akımından rahmetli olmuş olabilir başka prizde veya başka evde deneyin düzelmezse 2 toprak atarsınız (
YusufMir yazmış: Arkadaşlar, öncelikle merhaba. Uzatmanın kablosunu çektim. Bilgisayarın anahtarını da kapattım. Şalterleri indirip kaldırdıktan sonra uzatmayı takıp anahtarı açtım ama monitöre görüntü gelmiyor. Devamı için tıklayın... fazla güç akımından rahmetli olmuş olabilir başka prizde veya başka evde deneyin düzelmezse 2 toprak atarsınız (
Y YusufMir 80+ Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 297 Dahası Reaksiyon skoru 135 İsim Yusuf Özdemir 2 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Swixyy yazmış: fazla güç akımından rahmetli olmuş olabilir başka prizde veya başka evde deneyin düzelmezse 2 toprak atarsınız ( Devamı için tıklayın... O dediğin olamaz şalteri indirdim. Kabloları söktüm.
Swixyy yazmış: fazla güç akımından rahmetli olmuş olabilir başka prizde veya başka evde deneyin düzelmezse 2 toprak atarsınız ( Devamı için tıklayın... O dediğin olamaz şalteri indirdim. Kabloları söktüm.