Neler Yeni

BİLGİSAYAR İÇİN KULAK İÇİ KULAKLIK ÖNERİSİ

iwarden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kuzey
Merhaba,
Arkadaşlar kulak üstü kulaklık kullanıyorum bilgisayar için tavsiye edebileceğiniz kulak içi kulaklık varmıdır? Mikrofonu olursa daha iyi olur. Çok araştırdım ama bilgisayar için düzgün bi kulak içi kulaklık bulamadım ses kasarken iyi olsun tatmin etsin mikrofonu da iyi olsun yeter.

iwarden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kuzey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar up

iwarden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kuzey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam anlamıyorsanız anlamadığınız konularda insanlara tavsiye veya öneri vermeyin, ses kasarken kullanacağım diyorum bana buds3 atıyorsunuz bilmeyen biri olsa alacak belki parasını çöpe atacak, iade olmayan ürünler birde sağlık ürünü. Silikonsuz olduğundan Kulağa tam oturmadığı için de bass-mid-treble seslerini doğru düzgün işitemezsiniz bu kulaklıklarda günlük kullanım için ideal. Benden daha iyi anlayan vardır diye bu konuyu açtım ben, anlayan kişiler silikonlu modellerden tavsiye edecektir bu paraya bu deme çünkü o paralara silikonlu kulak içi pc için kulaklıklar var konunun uzmanı arkadaşlardan tavsiye almak istedim.

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Ali
Merhaba,
Arkadaşlar kulak üstü kulaklık kullanıyorum bilgisayar için tavsiye edebileceğiniz kulak içi kulaklık varmıdır? Mikrofonu olursa daha iyi olur. Çok araştırdım ama bilgisayar için düzgün bi kulak içi kulaklık bulamadım ses kasarken iyi olsun tatmin etsin mikrofonu da iyi olsun yeter.
IEM kulaklık düşünür müsün ?

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Ali
Düşünürüm hocam tavsiye ettiğiniz bir model varsa incelemek isterim
Oyun içinse SIMGOT EW300 DSP alabilirsiniz dengeli bir ses türüne sahip ama basslar birazcık daha önde. Ayrıca mikrofonlu ve Type-C ses profili internette var.

Top Bottom