ESTAROSSA58
80+ Bronze
coil whine zararlı deil dostum ama ses gıcık ediyor bildiğim kadarı ile bir çözümü yokikisindende herhalde ama en çok ekran kartından şüpheliyim
coil whine zararlı deil dostum ama ses gıcık ediyor bildiğim kadarı ile bir çözümü yokikisindende herhalde ama en çok ekran kartından şüpheliyim
o sesin başlatan olay: ben bilgisayardan usb ye video fotoğraf atıyordum ve işim bitti o ses gelmeye başladıcoil whine zararlı deil dostum ama ses gıcık ediyor bildiğim kadarı ile bir çözümü yok
coil whine zararlı deil dostum ama ses gıcık ediyor
dostum şöle benim dediğim olay bobinlerle alakalı rast gelmiş olma ihtimali var ancak sen video attıgından dolayı olacvagını zannetmiyorumo sesin başlatan olay: ben bilgisayardan usb ye video fotoğraf atıyordum ve işim bitti o ses gelmeye başladı
2- Güç girişinin mandalı takılı olması lazım. Mandalı kaldırmadan çıkaramaman lazım kabloyu. Kablo temassızlık yaparsa, ekran kartının gücü kesileceğinden dolayı, sıkıntı çıkarabilir.1- kasadan kurbaga sesi gibi ses geliyor neden? bi geliyor 20 saniye sonra birdaha geliyor.
2-ben bilgisayarı 1 ay önce aldım ve ekran kartını kendim taktım, (güç kablosu ekran kartına yarım olarak girdi ) sizce kablonun tammı girmesi lazımdı şuan yarım olarak girik sıkıntı olurmu.
cevaplayanlara şimdiden teşekkürler
zorluyorum ama oturmuyor en son kırılcak diye korkuyorum2- Güç girişinin mandalı takılı olması lazım. Mandalı kaldırmadan çıkaramaman lazım kabloyu. Kablo temassızlık yaparsa, ekran kartının gücü kesileceğinden dolayı, sıkıntı çıkarabilir.
çok çıkmıyor ses ya sıkıntı yok bir tek güç kablosu ekran kartına oturmuyor1- Bende de saçma saçma sesler (horlamaya benziyordu) geliyordu. Rahatsız oluyorsan geçmiş olsun yapacak hiçbir şey yok. Bende bilgisayarı kullandıka nedense çok ok azaldı ve zaten alıştım.
Fotoğraf atabilir misiniz?çok çıkmıyor ses ya sıkıntı yok bir tek güç kablosu ekran kartına oturmuyor
Mandal takıldıysa sorun yok. Olmuyorsa zorlamayın. İsterseniz fotoğraf atabilirsiniz, bakmam için.zorluyorum ama oturmuyor en son kırılcak diye korkuyorum
Bu şekil olması lazım.çok çıkmıyor ses ya sıkıntı yok bir tek güç kablosu ekran kartına oturmuyor
Bence yamuk takmaya çalışıyorsunuz ya da yanlış kablo olabilir.öyle değil işte yarısı giriyor, fotoğrafı atarım birazdan
2 tane pcie varBence yamuk takmaya çalışıyorsunuz ya da yanlış kablo olabilir.
yanlış taksam çalışmaz2 tane pcie var
diğer kabloyuyumu denesem2 tane pcie var
Mesaj otomatik birleştirildi:
yanlış taksam çalışmaz
Eğer kabloyu birleştirip sokuyorsanız düzgünce tekrar birleştirip deneyin. Diğer kabloyu da deneyebilirsiniz.2 tane pcie var
yanlış taksam çalışmaz
diğer kabloyuyumu denesem