Selim Ege Aydemir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 188
Kolay gelsin
Ekran kartı hatası böyle olmuyor monitör kaynaklı bir sorun var diye düşünüyorum.Tahminimce 3 olasilik var en olasıdan düşük ihtimale doğru yazıcam.
1.Kablo yada port bozukluğu -> elinde varsa başka bir kablo yada hdmi yerine displayport ile baglan. Bendede benzer sorun varken hdmi yerine display ile baglanınca duzeldi.
2.Monitor gg
3.Ekran kartı gg -> Ekran kartı görüntü test programları ile deneyebilirsin
yeni kablo ve farklı portla görüntü almayı dene bende benzer bir sorunda işe yaramıştı, sorun devam ederse muhtemelen sorun monitördedirEkran kartı hatası böyle olmuyor monitör kaynaklı bir sorun var diye düşünüyorum.
Windowsluk değil gibiyeni kablo ve farklı portla görüntü almayı dene bende benzer bir sorunda işe yaramıştı, sorun devam ederse muhtemelen sorun monitördedir
birde biosa girip o ekranda böylemi bakar mısın hiç zannetmesem de windowsun işi olabilirher olasılığı değerlendirmek lazım.
Port değiştim sorın aynı monitörde galiba hdmida da böylehocam portu ve kabloyu değiştirip dene bir de yazılım güncellemelerine dikkat et. Bi ara bende de buna benzer bir şey oluyordu gpu driver güncellemesi gelince düzelmişti.
biosta da aynı ekran hocam o zaman muhtemelen monitörden kaynaklıdır. Sıcakların da etkisiyle ısınan bi monitörse eğer yanmış, zarar görmüş olabilir.Güncelleme artık zamanla geçmiyor gibi, asus garantiyle ilgili yardımcı olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Böyle
Windowsluk değil gibi
Port değiştim sorın aynı monitörde galiba hdmida da böyle
Garanti karşılar mı hocambiosta da aynı ekran hocam o zaman muhtemelen monitörden kaynaklıdır. Sıcakların da etkisiyle ısınan bi monitörse eğer yanmış, zarar görmüş olabilir.
varsa karşılar tabii aldığınız yerle ve servisle iletişime geçin onlar gerekli bilgileri size verecektir. Muhtemelen kargoyla gönderin biz bi bakalım diyecekler.Bios güncelliyorum şuan
Garanti karşılar mı hocam
Kargoyla göndermeden önce yapmam gereken neler varvarsa karşılar tabii aldığınız yerle ve servisle iletişime geçin onlar gerekli bilgileri size verecektir. Muhtemelen kargoyla gönderin biz bi bakalım diyecekler.
Playstatşonda denedim ondada böyleMonitörü farklı cihazda dene.