Açar dendi zaten kaç FPS alacağına kadar dediler niye tekrar konu açıyorsun ki?i3 2100
10GB RAM
GTX 2 GB 750 Ti
SSD
Ve ayrıca SSD de 120 GB boş yet var GTA 5 için yeterli mi?
Son sürüm GTA 5 açarmı
Aga sürüm de fbs çok değişiyormuş denildi bide 120gb boş alan yeter limiAçar dendi zaten kaç FPS alacağına kadar dediler niye tekrar konu açıyorsun ki?
Kardeş oyun 111gb indiriyon pc ni yavaşlatır eğer sistemde o diske kuruluysa, senin kasa açar oyunu ama düşük fps verir sürümde dediğin en eski sürümüyle arasında baya fark var onun dışında yenilerde alacağın fps belliAga sürüm de fbs çok değişiyormuş denildi bide 120gb boş alan yeter limi
Ayrı SSD var 128gb bide tam anlamadım düşük sürüm fbs fark yaparmı benim indireceğim v1.680 sürümü galibaKardeş oyun 111gb indiriyon pc ni yavaşlatır eğer sistemde o diske kuruluysa, senin kasa açar oyunu ama düşük fps verir sürümde dediğin en eski sürümüyle arasında baya fark var onun dışında yenilerde alacağın fps belli
Reis max farkedeceği 2 3 fps ki zaten her türlü 30 fps civarı olur oyunAyrı SSD var 128gb bide tam anlamadım düşük sürüm fbs fark yaparmı benim indireceğim v1.680 sürümü galiba