İnternet hız düşer gibi geliyorusb wifi adaptör alabilirsin
ben tp link almıştım t4 gayet memnunum. Ara ara internet kesilmesi olabiliyor.İnternet hız düşer gibi geliyor
Uzun eternet kablosu alsam ping sorunu filan yaşarmıyımKablo çekerek?
Hayır yaşamazsın, cat sürümünü güncel seç.Uzun eternet kablosu alsam ping sorunu filan yaşarmıyım
25 metre kablo bulabilirmisin merhaba ben pek anlamamHayır yaşamazsın, cat sürümünü güncel seç.
Ustam villada mı yaşıyorsun? Ben dublex evde 10 metre ile en uzak noktalara bağladım.25 metre kablo bulabilirmisin merhaba ben pek anlamam
veya25 metre kablo bulabilirmisin merhaba ben pek anlamam
Dolanarak evin ortasında kbalo gecin istemem 3+1 evUstam villada mı yaşıyorsun? Ben dublex evde 10 metre ile en uzak noktalara bağladım.
1 adım 1 metre olarak öl tüm 24 filan bişiydiUstam villada mı yaşıyorsun? Ben dublex evde 10 metre ile en uzak noktalara bağladım.
Uzun kablo bulmak biraz zor, bir ipi ethernet kablosu gibi koyup sonra onu ölçmek daha doğru sonuç verir.Dolanarak evin ortasında kbalo gecin istemem 3+1 ev
1 adım 1 metre olarak öl tüm 24 filan bişiydi
Türkiye şartlarında Cat 6 yeterlidir diyorum eğer internetiniz ortalamaya göre çok iyiyse tabii ki Cat7 Cat8 düşünebilirsinizUzun kablo bulmak biraz zor, bir ipi ethernet kablosu gibi koyup sonra onu ölçmek daha doğru sonuç verir.
Cat6 Ugreen 25m ben yine de cat 7-8 almaya çalışırdım ancak cat6 da iş görür.
Kablo bulamazsanız kablo uzatmak için ise;
UGREEN RJ45 Cat6 Cat7 Cat8 Siyah Uzatma Aparatı Ethernet Kablo
UGREEN RJ45 Cat6 Cat7 Cat8 Siyah Uzatma Aparatı Ethernet Kablo fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr