Neler Yeni

Bilgisayar kapalı iken RGb isiklarin yanması

mkrdg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mustafa Karadağ
Arkadaşlar biostar h410mh anakartin var. Bilgisayarımı kapattığımda mouse klavye ışıkları sönüyor ama kulaklık RGb şu açık kalıyor. Biosa baktım bulamadım birşeyler bios güncel ERP ayarları biostar da yok abi göremedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yardımcı olabilecek var mı ?

mehmet_s

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Arkadaşlar biostar h410mh anakartin var. Bilgisayarımı kapattığımda mouse klavye ışıkları sönüyor ama kulaklık RGb şu açık kalıyor. Biosa baktım bulamadım birşeyler bios güncel ERP ayarları biostar da yok abi göremedim
Bilgisayarı kapattıktan sonra PSU'nun şalterini indir.

mkrdg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mustafa Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her seferinde PSU kapatmak zararlı değilmi? PSU boşalıp dolucak her seferinde ?

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel

Yardımcı olabilecek var mı ?
denetim masası - güç seçenekleri - güç düğmelerinin ne yapacağını seçin - şuanda kullanılmayan ayarları değiştire basın - hızlı başlatmada tik varsa kaldırın

denetim masası - güç seçenekleri - güç düğmelerinin ne yapacağını seçin - şuanda kullanılmayan ayarları değiştire basın - hızlı başlatmada tik varsa kaldırın
eğer hala kapattığınızda yanıyorsa anakartınız asus ise yardımcı olabilirim diğer modelleri bilmiyorum tam

19emir12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir Önol

eğer hala kapattığınızda yanıyorsa anakartınız asus ise yardımcı olabilirim diğer modelleri bilmiyorum tam
Benimki asus yardim edebilirmisin ?

Top Bottom