Neler Yeni

Bilgisayar KAPALIYKEN KASA USB'ler ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Doğufer
Arkadaşlar selam herkese geçen hafta masaüstü sistem aldım ve kulaklık taktım ancak bilgisayarı kapattıktan sonra kulaklıkların ışıkları yanmaya devam ediyor anakart USB portlarını devre dısı bıraktım ancak PC kasasının USB'sini devre dışı bırakamadım

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,846
İsim
Akın Taşkan
Bilgisayarın fişi çek gider.

• Beğen
Reaksiyonlar: java

serwintes

80+ Gold
Arkadaşlar selam herkese geçen hafta masaüstü sistem aldım ve kulaklık taktım ancak bilgisayarı kapattıktan sonra kulaklıkların ışıkları yanmaya devam ediyor anakart USB portlarını devre dısı bıraktım ancak PC kasasının USB'sini devre dışı bırakamadım
biostan ayarlanıyor videosu vardı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Doğufer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
her seferinde bilgisayar fişini çekemem hocam bunun bi ayarı olmalı biostan veya normal ayarlardan belki bilen birisi vardır diye sormak istedim

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,555
İsim
Deniz Bey
Biosta erp gibi ayar var onu değiştir kaydet düzelir

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Doğufer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
biostan ayarlanıyor videosu vardı
hocam biosada giremedim anakartım asus a320m f2 ye de bastım del tusunada bastım yok giremedim pc çok hızlı acıldıgı için sürekli aç kapa yapmak zorunda kaldım ancak yine biosa giremedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

biostan erpyi kapat
hocam asus prime a320m anakartım ancak biosa giremedim f2 ye de bastım delede bastım f11 de bastım giremedim pc çok hızlı acılıyo cunku

heymia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
mERT
hocam biosada giremedim anakartım asus a320m f2 ye de bastım del tusunada bastım yok giremedim pc çok hızlı acıldıgı için sürekli aç kapa yapmak zorunda kaldım ancak yine biosa giremedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam asus prime a320m anakartım ancak biosa giremedim f2 ye de bastım delede bastım f11 de bastım giremedim pc çok hızlı acılıyo cunku
pc rest atıp f12 tuşunua sürekli bas çek bas çek öyle dene

heymia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
mERT
hocam bilgisayar açılırken f2 yada del tuşu yazıyor ama f12 olmaz heralde
tamam ozaman sürekli del tuşuna basıyorsan gelmesi gerek bilgisayarın açılmasını bekleme rest at butonuna bastıktan sonra sürekli del tuşuna bas çek bas çek yap ekran gelince bırakırsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Doğufer
tamam ozaman sürekli del tuşuna basıyorsan gelmesi gerek bilgisayarın açılmasını bekleme rest at butonuna bastıktan sonra sürekli del tuşuna bas çek bas çek yap ekran gelince bırakırsın
geldi hocam teşekkür ederim yaptım erp ayarını ve düzeldi teşekkürler herkese

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,154
Üyeler
159,279
Son üye
emrea1
Top Bottom