Neler Yeni

Çözüldü✓ BİLGİSAYAR KAPANIYOR PUBG ÇÖKME HATASI VERİYOR

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ataberk ülük
Instagram
Ataberktklr
Bilgisayar son 2 gündür kendi kenide gece açık bırakıyorum mesela sabah uyandıgımda kapanmış oluyor, google chrome hata veriyor çökme oldu diyor pubg oynarken oyundan atıyor crash yiyorum veya çökme oldu diyo ben bu sorunu anlamıyorum format atsam düzelir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayar son 2 gündür kendi kenide gece açık bırakıyorum mesela sabah uyandıgımda kapanmış oluyor, google chrome hata veriyor çökme oldu diyor PUBG oynarken oyundan atıyor crash yiyorum veya çökme oldu diyo ben bu sorunu anlamıyorum format atsam düzelir mi
Sistem
3060tuff
i7 11700k
1tb ssd m2 samsung 980pro
750psu
z590 a pro msi anakart

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,878
İsim
Emre Zengin
Bilgisayar son 2 gündür kendi kenide gece açık bırakıyorum mesela sabah uyandıgımda kapanmış oluyor, google chrome hata veriyor çökme oldu diyor PUBG oynarken oyundan atıyor crash yiyorum veya çökme oldu diyo ben bu sorunu anlamıyorum format atsam düzelir mi

Sistem
3060tuff
i7 11700k
750psu
z590 a pro msi anakart
Sorun RAM kaynaklı gibi. Ekran kartı sürücün güncel dimi? BİOS'un güncel değil ise günceller misin? Güncel ise BİOS ayarlarını sıfırlayıp kaydedip test eder misin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ataberk ülük
Instagram
Ataberktklr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun RAM kaynaklı gibi. Ekran kartı sürücün güncel dimi? BİOS'un güncel değil ise günceller misin? Güncel ise BİOS ayarlarını sıfırlayıp kaydedip test eder misin?
Ekran kartımı güncelledim, bios güncelledim ama yinede bilgisayar bi zaman sonra kendi kendine kapanıyor format bile attım yok düzelmedi

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,878
İsim
Emre Zengin
Ekran kartımı güncelledim, bios güncelledim ama yinede bilgisayar bi zaman sonra kendi kendine kapanıyor format bile attım yok düzelmedi
Kendi kendine kapanması sıcaklık kaynaklı olabilir. Yükteyken işlemcinin sıcaklığını kontrol edebilir misiniz?

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget

Sistem
3060tuff
i7 11700k
750psu
z590 a pro msi anakart
Belli bir süre sonra uyku moduna alıyor PC kendini veya monitörü kapatıyor. Hep açık kalması için kendin ayarlaman gerekiyor, ayarlamayı yaptın mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ataberk ülük
Instagram
Ataberktklr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Belli bir süre sonra uyku moduna alıyor PC kendini veya monitörü kapatıyor. Hep açık kalması için kendin ayarlaman gerekiyor, ayarlamayı yaptın mı?
Hahahajs windows güncellemisinden sonra ayarlar değişmiş oyunlarda da crash yiyince çok korktum format attım uyku modunun saatleri düzelttim düzeldi👍🏻

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar