Bilgisayar kapanmıyor

BehzatÇ.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
361
Bilgisayar bazen kapanmıyor
Başlat>kapat>bilgisayarı kapat yolu ile kapatmaya çalışıyorum fakat tepki vermiyor bazen oluyor ama sadece sorun neden kaynaklanır bilgisi olan varmı

Başlat>kapat>bilgisayarı kapat yolu ile kapatmaya çalışıyorum fakat tepki vermiyor bazen oluyor ama sadece sorun neden kaynaklanır bilgisi olan varmı
Peki tepki veriyor mu yoksa duruyormu alt f4 olarak deneyiniz kapatma işlemini

boş yapma yada sus

hadi buna sen karar ver özgürsün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tüm uygulamaları el ile kapattıgım halde tepki vermiyo birde dediğinizi deneyeyim
behzat amirim yapmayın kızmayın

boş yapma yada sus

hadi buna sen karar ver özgürsün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tüm uygulamaları el ile kapattıgım halde tepki vermiyo birde dediğinizi deneyeyim
sen desende demezsende özgür zaten

şöyle bişey oldu bilgisayarı kapatma komutunu verdim kapanmayınca konu actım tahmini 6-7 dk sonra pc komutu yeni algılayıp kapandı

şöyle bişey oldu bilgisayarı kapatma komutunu verdim kapanmayınca konu actım tahmini 6-7 dk sonra PC komutu yeni algılayıp kapandı
Hdd ve ssd kablolarını kontrol ediniz

ctrl + alt + del den sağ alt dan kapat yap olmalı ya olmazsa bekle bi 10 dk belki bir şeyi kapatıyordur yine olmazsa format at

Dedigin gibi komut verip 7 8 dakika sonra kapanda ise anakartta yazilimsal bir sorun olabilir

çok mu kötü bilgisayaırn

Geri