Boya bir süre sonra çıkar. Hatta uzun süreli kullanımlarda elinize bile gelir. Sağlıklı değil.neden.
İnternetten gördüğüm kadarıyla önce zımpara yapılıyor sonra astar ve üzerine boya kullanılıyor. İşlemleri düzgün yaparsan sorun olacağını sanmıyorum.Boyama Yapmayı düşünüyorum ilk olarak mousede başlamak istiyorum boyarken neler almalıyım ve sprey boya olarak hangi markayı alman lazım
Kasa boyasız bir parça mı? Düzgün yapıldıktan sonra akma gibi bir durum olamaz.Kasa ısınırsa boya çıkar akar sisteme zarar verir etrafı kirletir.
Kasa boyalı tamam da ona bir kaç işlem yapıyorlar düzgün dursun diye.Kasa boyasız bir parça mı? Düzgün yapıldıktan sonra akma gibi bir durum olamaz.
Çok uç bir ihtimal bana göre. Konu sahibi yapar yapmaz onu kendisi bilir ama kasanın sıcaklığı ile boyanın akma ihtimali 0 bence. Gidip yağlı boya ile boyamayacak sprey boya ile boyayacak sonuçta.Kasa boyalı tamam da ona bir kaç işlem yapıyorlar düzgün dursun diye.
Bu işlemleri ev koşullarında da yapabileceksen hiç bekleme boya. En azından iç kısmını boyama çünkü cidden akarsa sistemin gider.
Bir sprey boya al ilk önce pis yüzeyi temizlemek içn ince bir zımpara al hırdavatçılara sor onlar verir kardeşim. Zımparaladıktan sonra ilk önce kasanın tüm kapaklarını sök kapakları boya spreyi çok yakın tutma 20-30cm uzaklıktan püskürt ardından 1-2 saat bekle ikinci katı at tüm kasaya aynı işlemi yap astar atmana gerek yok kasanın boya akıtacak kadar ısısı mı varmış öyle diyolar sen aklında varsa git bir hırdavatçıdan boya al dene hiçbirşey olmazÇok uç bir ihtimal bana göre. Konu sahibi yapar yapmaz onu kendisi bilir ama kasanın sıcaklığı ile boyanın akma ihtimali 0 bence. Gidip yağlı boya ile boyamayacak sprey boya ile boyayacak sonuçta.