Neler Yeni

Bilgisayar kasasında 3. Fan gerekli mi?

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rüzgar
Arkadaşlar çoğu bilgisayar kasasında biliyorsunuz 3 tane fan var ve genelde bu 3. Fan en alttaki yani böyle harddisk bölümüne psunun olduğu bölüme vuruyor bu gerekli bir şey mi ben şimdi kasa bakıyorum da bu lian li nin 205 mesh serisi var bilen vardır o kasa çok hoşuma gidiyor benim aşırı büyük değil ideal ATX boyutunda ama o kısma vuran bir fanı yok sadece parça kısmına hava üflüyor fanları bu sorun olur mu sistemde HDD kullanmayacam m.2 SSD birde 2.5 inch olanlardan kullanıcam PSU da kaliteli birtane seçtim sisteme göre overkill ama firmaya güveniyorum modele güveniyorum hem ilerde upgrade yaparsam değiştirmek zorunda kalmam diye seçtim neyse konu o değil yani illahaki oraya vuran bir fan olması şart değil di mi çünkü öyle çok fazla kasa var özellikle nzxt o tarz yapıyor kasaları ve ben pek şikayet de duymadım açıkçası bu tarz bir tasarım hakkında ama emin olmak için sormaya geldim

Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ahmet İhsan Bozacı
3 senedir önde 2 fan var. Bir de egzoz fanı. Gerek duymadım. Sıcaklık değerlerim iyi durumda. İşlemci soğutucum da Arctic 34 eSports Duo.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Bende dandik 1 egzoz fanı var başka fan yok :D. Kastettiğin yeri tam anlayamadım resimden işaretleyip atarsan daha iyi olur.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,376
İsim
Hamza Ziya Üstün
Önde 2 fan olmasındansa önde 1 egzoz olarak 1 bence daha iyi olur

Peonta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rüzgar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende dandik 1 egzoz fanı var başka fan yok :D. Kastettiğin yeri tam anlayamadım resimden işaretleyip atarsan daha iyi olur.
Usta klasik kasalarda önde 3 tane fan oluyor ya icue 220t misal
Mesaj otomatik birleştirildi:

O kasanın en alt fanının yarısı bu alttaki PSU ve harddisk kısmına vuruyor hani bunda yok ya PSUda böyle ısınma tarzı bir problem olur mu diye sordum

oEnesQlf

80+ Silver
Mesaj otomatik birleştirildi:

O kasanın en alt fanının yarısı bu alttaki PSU ve harddisk kısmına vuruyor hani bunda yok ya PSUda böyle ısınma tarzı bir problem olur mu diye sordum
Bi sorun olmaz psu kalitesiyle.

oEnesQlf

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan