Bilgisayar kasasından anlayanlar 2 dakika yardımcı olabilir mi kasayı kıracam

Reaksiyon skoru
65
Ekran kartı xfx swft 6700 xt İşlemci ryzen 5 5600 Kasa Corsair spec delta rgb Ram 16 gb SSD 480GB Anakart B450mk-2 Böyle bi kasam var arkadaşlar garantiler 2 yıllıksa 5 aylık garantisi kaldı bu sistemin. 15 Upload hızım var 3 platformdan aynı anda yayın açmak istiyorum 2si ekran kartından 1ini işlemciden 720p 45fps falan kurtarır herhalde bu upload da. Yayın için amd ekran kartı çok kötü olduğu için nvidia bi ekran kartı şart bana ne yapmalıyım sizce ikinci elden hiç anlamıyorum ikinci el mi bir şey almalıyım? başka bi kasa mı alıp elimde ki kasayı belki satarım belki çocuklar oynasın yedek kasa dursun diye bırakırım. Sizlerinde fikrini almam lazım yoksa kasayı parçalıcam. Bankada 27bin lira param var şuanlık çok rahat bir şekilde 35k yapıp ddr5 4070li kasa gördüm gerçekten değerse işimde yayıncılık olduğu için böyle bi yatırım da yapabilirim dell 27inç 1080p monitör az önce sipariş verdim

Son düzenleme:
Ekran kartı xfx swft 6700 xt İşlemci ryzen 5 5600 Kasa Corsair spec delta rgb Ram 16 gb SSD 480GB Anakart B450mk-2 Böyle bi kasam var arkadaşlar garantiler 2 yıllıksa 5 aylık garantisi kaldı bu sistemin. 15 Upload hızım var 3 platformdan aynı anda yayın açmak istiyorum 2si ekran kartından 1ini işlemciden 720p 45fps falan kurtarır herhalde bu upload da. Yayın için amd ekran kartı çok kötü olduğu için nvidia bi ekran kartı şart bana ne yapmalıyım sizce ikinci elden hiç anlamıyorum ikinci el mi bir şey almalıyım? başka bi kasa mı alıp elimde ki kasayı belki satarım belki çocuklar oynasın yedek kasa dursun diye bırakırım. Sizlerinde fikrini almam lazım yoksa kasayı parçalıcam. Bankada 27bin lira param var şuanlık çok rahat bir şekilde 35k yapıp ddr5 4070li kasa gördüm gerçekten değerse işimde yayıncılık olduğu için böyle bi yatırım da yapabilirim dicem de 27inç 1080p monitör az önce sipariş verdim dell .d
Elgato stream kartları araştırmanı öneririm . Anakartın pcı slotuna takılıyor yanlış değilsem donanımları yormadan elgato kart yayın yapmana olanak sağlıyor .

Elgato stream kartları araştırmanı öneririm . Anakartın pcı slotuna takılıyor yanlış değilsem donanımları yormadan elgato kart yayın yapmana olanak sağlıyor .
hocam öyle de düşündüm şuan ki kasa durur mesela bi tane 4060lı bi kasa alırım onu yayın için bunu oyun için kullanırım bi arkadaşlar da fikirlerini yazsın duruma göre bakıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartları tek başına çok mu pahalıya satılıyor sanki arkadaşlar bana mı öyle geliyor yoksa 4060 mesela en ucuz 12k falan ama 4060lı hazır kasa 19a gördüm

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,350
Üyeler
185,714
Son üye
euna
Geri