Neler Yeni

Bilgisayar Kasasının bir kısmına bira dökülmesi

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Selamlar, dün nasıl olduğunu anlamadığım şekilde elimdeki bira bardağını masanın üstüne döktüm ve haliyle masadan yayılan bira, bilgisayar kasamın ön kısmına da dökülmüş bulundu. İşimi garantiye almak için hemen kapama düğmesine basılı tutup kapayıp bütün fiş ve kabloları da üzerinden olabildiğince hızlı çektim. Kasanın üstündeki havalandırmada, öndeki usb portlarında ve güç kaynağını koruyan plakada ıslanma varken; anakart, ekran kartı ve ram gibi kısımlarda herhangi bir ıslanma görmedim. Montajlama kısmından çok iyi anlamadığım için, garanti olması açısından içini iyice temizledikten sonra 8-9 saat boyunca bir kalorifer peteğinin önünde beklettim. Sabah açtığımda herhangi bir çalışma problemiyle karşılaşmadım (farklı ses, fan dönmemesi vs.) ancak kulaklığı usb ile bağladığımda ciddi temassızlıklar oluyordu hatta kulaklıktan cızırdama sesleri de aldım. Bu durum anakarta zarar verebilir mi ? ya da görünmeyen ciddi bir sorunla karşılaşabilir miyim ? sizce tedbir olarak neler yapmam gerekir bilgilendirirseniz sevinirim.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ciddi bir sorun olacağını sanmıyorum

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kuruttuysan sıkıntı yok ama yine de sen kurula falan parçaları sıkıntı çıkartmasın

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1