Vatulian
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 827
- İsim
- Ege ÖZTABAK
Selamlar, dün nasıl olduğunu anlamadığım şekilde elimdeki bira bardağını masanın üstüne döktüm ve haliyle masadan yayılan bira, bilgisayar kasamın ön kısmına da dökülmüş bulundu. İşimi garantiye almak için hemen kapama düğmesine basılı tutup kapayıp bütün fiş ve kabloları da üzerinden olabildiğince hızlı çektim. Kasanın üstündeki havalandırmada, öndeki usb portlarında ve güç kaynağını koruyan plakada ıslanma varken; anakart, ekran kartı ve ram gibi kısımlarda herhangi bir ıslanma görmedim. Montajlama kısmından çok iyi anlamadığım için, garanti olması açısından içini iyice temizledikten sonra 8-9 saat boyunca bir kalorifer peteğinin önünde beklettim. Sabah açtığımda herhangi bir çalışma problemiyle karşılaşmadım (farklı ses, fan dönmemesi vs.) ancak kulaklığı usb ile bağladığımda ciddi temassızlıklar oluyordu hatta kulaklıktan cızırdama sesleri de aldım. Bu durum anakarta zarar verebilir mi ? ya da görünmeyen ciddi bir sorunla karşılaşabilir miyim ? sizce tedbir olarak neler yapmam gerekir bilgilendirirseniz sevinirim.