şimdi bi kere daha çıktı. Torrenti tekrar başlatıncaO zaman sorun yoktur endişelenemene gerek yok dediğine göre bir kere çıkmış.
sildim şimdi hepsinişimdi bi kere daha çıktı. Torrenti tekrar başlatınca
Torrent'in kendi reklamıdır sorun etme.şimdi bi kere daha çıktı. Torrenti tekrar başlatınca
tarattım bi şey yok dediKısa kurtarma özeti. Malwarebytes indirin ve taratın.
fifa 17'yi origin de bulamadımO pop-Up'tır muhtemelen. Bu arada virüsten bu kadar korkuyorsan git orijinal al, yoksa bir gün gerçekten virüslü bir siteden indirip bilgisayarını bozarsın. Şahsen ben kaç senedir indirmeme rağmen bazen tereddütte kalıyorum.
tarattım bi şey yok dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
fifa 17'yi origin de bulamadım
o zaman işi bilen kişilere danış (bu forumda yapma) yoksa bilgisayarı çöpe atman gerekebilir, yapan arkadaşlarım var.tarattım bi şey yok dedi
fifa 17'yi origin de bulamadım
ayne gx yükledim şimdiOpera GX kullanın korsan oyun indirmemeye çalışın bilgisayarına malware bulaşabilir zararlı bir yazılım değil ama çok gıcık olabiliyor malwarebytes ile için rahat değilse taratabilirsin
GX şu yüzden iyi bir program. Kullandığı ram , işlemci , interneti sınırlayabiliyosun bu yüzden düşük sistemlerde özellikle çok yardımcı oluyor.Arkadaşlar herkese teşekkür ederim. Malwarebytes tan sonra Kaspersky ile de test ettim o da sıkıntı yok diyor muhtemelen torrentin reklamıydı. Şu oyun indikten sonra daha da torrente bulaşmam herkese teşekkürler iyi günler
ayne gx yükledim şimdi
ya sistem bakımından sıkıntım yok ama indirdimGX şu yüzden iyi bir program. Kullandığı ram , işlemci , interneti sınırlayabiliyosun bu yüzden düşük sistemlerde özellikle çok yardımcı oluyor.