Neler Yeni

Bilgisayar masası tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Hasan Berk
Kasayı masanın üstüne koyuyorum sağlam vede sallanma yapmayacak masa arıyorum Max bütçem 400

Keremdiyola

80+ Bronze
Kasayı masanın üstüne koyuyorum sağlam vede sallanma yapmayacak masa arıyorum Max bütçem 400
Sağlam dışı beyaz sunta ile kendim yaptım düşündüğüm modelin aynısı oldu bardaklık kuşaklık koyma çekmece önü 2m geniş bişi oldu bence kendin yapbilrsn (kendine güveniyosan )

Keremdiyola

80+ Bronze
Ama tecrübe ve emek lazım çok zor oldu berbat edilebilr bile oyüzden masa da alablrsn

Phenoma

80+ Silver
Sağlam dışı beyaz sunta ile kendim yaptım düşündüğüm modelin aynısı oldu bardaklık kuşaklık koyma çekmece önü 2m geniş bişi oldu bence kendin yapbilrsn (kendine güveniyosan )
Ben L masa yaptım kendime.
Normalde 1200 TL olan masayı daha kaliteli parçalarla 750 Tl ye yaptım

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Bunun kardeşim kullanıyo çok memnun ama onun laptopu var.
Ben kasa koyuyorum ama kendim yaptım parça alıp. O da bir seçenek
bu masanın fotoğrafını çekip atabilirmisin kardeşim tam olarak görmek için beğende beğendim. masa yakınsa bi çek üstünde pc var ken nasıl duruyor bana biraz eni küçük gibi geldi fotoğraftan da olabilir

Phenoma

80+ Silver
bu masanın fotoğrafını çekip atabilirmisin kardeşim tam olarak görmek için beğende beğendim. masa yakınsa bi çek üstünde pc var ken nasıl duruyor bana biraz eni küçük gibi geldi fotoğraftan da olabilir
Şu anda fotoğraf atmam için tel yok ama PC nin web cam inden kkendi masamı çekebilirm.
Benim masa da 75 cm yüzeyli .
Olur mu ?

Keremdiyola

80+ Bronze
Ben L masa yaptım kendime.
Normalde 1200 TL olan masayı daha kaliteli parçalarla 750 TL ye yaptım
70 TL tuttu 700 TL olan masa ve daha güzel oldu kendim bazı bölümler ekledim prizler için yuva vb

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Şu anda fotoğraf atmam için tel yok ama PC nin web cam inden kkendi masamı çekebilirm.
Benim masa da 75 cm yüzeyli .
Olur mu ?
olur olur. tam bir fikir sahibi olmak için istiyorum.

Top Bottom