Neler Yeni

BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ VE YAZILIM MÜHENDİSİ

Yasin0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yasin
arkadaşlar ben mesela bilgisayar mühendisi okunarak yazılım mühendisi olabilirmiyim

Rulep

80+ Gold
evett

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yanlış Bilgilendirme//Bilgisayar Mühendisleri sadece donanımlar hakkında eğitim almaz.
arkadaşlar ben mesela bilgisayar mühendisi okunarak yazılım mühendisi olabilirmiyim
Hayır olamazsın.
Bilgisayar mühendisliği bence saçma bir bölüm .
Bilgisayar parçalarınının detaylarını öğreniyorsun işte ne yapıyor fenan ama yazılım bilgisayar parçasına bakmaz yazılım kod yazar kısacana o parçaları kullanarak bir şey üretir.

Rulep

80+ Gold
Hayır olamazsın.
Bilgisayar parçalarınının detaylarını öğreniyorsun işte ne yapıyor fenan ama yazılım bilgisayar parçasına bakmaz yazılım kod yazar kısacana o parçaları kullanarak bir şey üretir.
bilgisayar mühendisleri yazılımda görüyor

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Hayır olamazsın.
Yanlış bilgi vermeyin. Bilgisayar mühendisi de yazılım mühendisi olabilir. Bilgisayar mühendisliğinde sadece bilgisayar parçalarını öğretmiyorlar kodlama da var işin içinde.

.RBO.

80+ Silver
Hayır olamazsın.
bilgisaya mühendisliğinde hem üst seviye bilgisayar ve yazılım öğretilir yazılım da ise yadece yazılıma odaklanılır yani bilgisayar mühendisliğinden yazılıma gecebilirsin ama hangi üniversitede okuyacağana bağlı girmeden önce araştır

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yanlış bilgi vermeyin. Bilgisayar mühendisi de yazılım mühendisi olabilir. Bilgisayar mühendisliğinde sadece bilgisayar parçalarını öğretmiyorlar kodlama da var işin içinde.
Bence Yazılımı tam öğrenime alarak daha faza tecrübe edinir ve diğerlerini de araştırarak öğrenebilir.
Ne kadar eğitim o kadar iyi.

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bence gerek yok direkt yazılım bence.
Sonuçta biz internet çocukları bilgisayarmühendisliğinde ne öğretiliyor ise ulaşabiliyoruz 5 dk içinde.
Misal Asus ROG Flow X13 laptopundaki e-gpu için üretilen, TB3’ten daha hızlı GPU veri akışı sağlayan kablonun mühendislik bilgisine 5dk içinde nasıl ulaşıyorsun?
(OG XG Mobile denen harici ekran kartı adaptörü)

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
ders seçiminde kredi doldurma derslerinde yazılımla alakalı dersleri alıp kendini geliştirebilirsin.
Ya da puanının yettiği ünilere yatay geçiş yapabilirsin yazılım mühendislikleri olanlardan birine

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Evet öğrenirsin bilgisayar mühendisliği yazılım dersleri görüyor büyük ölçüde donanımda görüyor ama yazılımda öğreniyorsun. ama sadece okulla kısıtlama kendinde ekstra bir emek sarfetmen lazım örnek farklı yerlerden kurslar vb.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Kasım Başdelen

TMLN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Sertaç ALAN
aralarındaki tek fark bilgisayar mühendisliği donanım+yazılım yazılım mühendisliği tamamen yazılım bm'nde öğrenilen diller az diğerinde daha fazla bu kadar.

Top Bottom