Hayır olamazsın.arkadaşlar ben mesela bilgisayar mühendisi okunarak yazılım mühendisi olabilirmiyim
bilgisayar mühendisleri yazılımda görüyorHayır olamazsın.
Bilgisayar mühendisliği bence saçma bir bölüm .
Bilgisayar parçalarınının detaylarını öğreniyorsun işte ne yapıyor fenan ama yazılım bilgisayar parçasına bakmaz yazılım kod yazar kısacana o parçaları kullanarak bir şey üretir.
Bence gerek yok direkt yazılım bence.bilgisayar mühendisleri yazılımda görüyor
arkadaşlar ben mesela bilgisayar mühendisi okunarak yazılım mühendisi olabilirmiyim
Yanlış bilgi vermeyin. Bilgisayar mühendisi de yazılım mühendisi olabilir. Bilgisayar mühendisliğinde sadece bilgisayar parçalarını öğretmiyorlar kodlama da var işin içinde.Hayır olamazsın.
Bilgisayar parçalarınının detaylarını öğreniyorsun işte ne yapıyor fenan ama yazılım bilgisayar parçasına bakmaz yazılım kod yazar kısacana o parçaları kullanarak bir şey üretir.
bilgisaya mühendisliğinde hem üst seviye bilgisayar ve yazılım öğretilir yazılım da ise yadece yazılıma odaklanılır yani bilgisayar mühendisliğinden yazılıma gecebilirsin ama hangi üniversitede okuyacağana bağlı girmeden önce araştırHayır olamazsın.
Bence Yazılımı tam öğrenime alarak daha faza tecrübe edinir ve diğerlerini de araştırarak öğrenebilir.Yanlış bilgi vermeyin. Bilgisayar mühendisi de yazılım mühendisi olabilir. Bilgisayar mühendisliğinde sadece bilgisayar parçalarını öğretmiyorlar kodlama da var işin içinde.
Misal Asus ROG Flow X13 laptopundaki e-gpu için üretilen, TB3’ten daha hızlı GPU veri akışı sağlayan kablonun mühendislik bilgisine 5dk içinde nasıl ulaşıyorsun?Bence gerek yok direkt yazılım bence.
Sonuçta biz internet çocukları bilgisayarmühendisliğinde ne öğretiliyor ise ulaşabiliyoruz 5 dk içinde.
Evet öğrenirsin bilgisayar mühendisliği yazılım dersleri görüyor büyük ölçüde donanımda görüyor ama yazılımda öğreniyorsun. ama sadece okulla kısıtlama kendinde ekstra bir emek sarfetmen lazım örnek farklı yerlerden kurslar vb.arkadaşlar ben mesela bilgisayar mühendisi okunarak yazılım mühendisi olabilirmiyim
caps kapasan kardeşimarkadaşlar ben mesela bilgisayar mühendisi okunarak yazılım mühendisi olabilirmiyim