Neler Yeni

Yardım Bilgisayar Mühendisliği için hangi bilgisayarı almalıyım?

Xenovian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
M.Rüzgar Özen
hocam burada 6-7 saat demişsin bende monster varda 15 dakika dayanıyor sadece
Yukarida yazdigima bakarsan monsterla alakali nasil bir fikir belirttigimi anlardin. Hp omen 6-7 saat gidiyor hatta daha fazla .D
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam burada 6-7 saat demişsin bende monster varda 15 dakika dayanıyor sadece pili

dediğim gibi ben fiyat ve sisteme bakmadım adam ila diyoki tasarımı iyi zevk veriyo aynı zevki veren başka laptoplarda var onu söylemeye çalıştım
Tasarim acisinda sadece apple olmak degil bana gore bu populer kultur koleleri pahali olan herseyi iyi sanmaya basladi.

Para veriyorsan hakkini alicaksin .)

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Aslak
Yukarida yazdigima bakarsan monsterla alakali nasil bir fikir belirttigimi anlardin. Hp omen 6-7 saat gidiyor hatta daha fazla .D

Tasarim acisinda sadece apple olmak degil bana gore bu populer kultur koleleri pahali olan herseyi iyi sanmaya basladi.
baya fark varmış pil olarak

Para veriyorsan hakkini alicaksin .)
aynen ama şimdi bu firmalar zaten başta iyi oldukları için bu yerlere gelmiyolarmı ? sonradan parayı bulunca g* kalkıyor

Xenovian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
M.Rüzgar Özen
Performans modda calistirdigimda 5.5 saat gidiyor. Guzel bir tasarimida var acikcasi hosuma gidiyor.Ancak nit konusunda bir sorun yasanmisti onuda Abdullah Abinin videosuna bakarak bilgi edinebilirsiniz.

aynen ama şimdi bu firmalar zaten başta iyi oldukları için bu yerlere gelmiyolarmı ? sonradan parayı bulunca g* kalkıyor
Yani ben asla Apple kullanmam. Samsung, Techno, Oppo gibi fiyat performans markalar daha mantikli.

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Aslak
Performans modda calistirdigimda 5.5 saat gidiyor. Guzel bir tasarimida var acikcasi hosuma gidiyor.Ancak nit konusunda bir sorun yasanmisti onuda Abdullah Abinin videosuna bakarak bilgi edinebilirsiniz.
ben şansı kaybettim bro ya 560 570 ler piyasa sürülsün bi 4090 süper ucuzlayınca bakarım onlara ona daha 4 5 yıl var üniversite bitiminde falan alırım büyük ihtimalle

Yani ben asla Apple kullanmam. Samsung, Techno, Oppo gibi fiyat performans markalar daha mantikli.
bende senin gibi düşünüyorum sadece apple macbook lar aşırı aşırı sessiz oda sistemde bişi olmadığından olsa gerek

Son düzenleme:

Xenovian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
M.Rüzgar Özen
ben şansı kaybettim bro ya 560 570 ler piyasa sürülsün bi 4090 ti ucuzlayınca bakarım onlara ona daha 4 5 yıl var üniversite bitiminde falan alırım büyük ihtimalle

bende senin gibi düşünüyorum sadece apple macbook lar aşırı aşırı sessiz oda sistemde bişi olmadığından olsa gerek
4090ti diye bir kart yok ki .D Hem alicaksanda ben AMD oneririm, en fp suanlik o. Ancak tabi Nvidia kaliteside bir baskadir.

ben şansı kaybettim bro ya 560 570 ler piyasa sürülsün bi 4090 ti ucuzlayınca bakarım onlara ona daha 4 5 yıl var üniversite bitiminde falan alırım büyük ihtimalle

Ici bos zaten ses cikarmamasi normal, fan hizini biostan kis, undervolt yap. performansin bir nebze duser elbbet ama abi macleri kaca katlarsin.

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Aslak
4090ti diye bir kart yok ki .D Hem alicaksanda ben AMD oneririm, en fp suanlik o. Ancak tabi Nvidia kaliteside bir baskadir.

Ici bos zaten ses cikarmamasi normal, fan hizini biostan kis, undervolt yap. performansin bir nebze duser elbbet ama abi macleri kaca katlarsin.
hocam pardon aklım karıştı süper olarak düzelttim amd giriceğimi pek düşünmüyorum sevebildiğim bir marka değil pek

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Merakli
Her şeyim Android apple hiç kullanmadım. 4-5 yıl kullanmayı düşünüyorum. Fiyat farketmez gerekirse 150k bile veririm. Bana laptop önerirseniz süper olur

an0maLYYY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Çağatay Yılmaz
Zevkten kastin ne, ekosistem mi? Bir markanin seni kendisine bagimli etmesini seyrediceksen bizide davet et patlamis misir yiyelim
tamam kanka en doğrusunu sen biliyorsun. en haklı sensin. en büyük macbook düşmanı sensin. sanane benm zevkimden. tamam de geç.

Xenovian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
M.Rüzgar Özen
tamam kanka en doğrusunu sen biliyorsun. en haklı sensin. en büyük macbook düşmanı sensin. sanane benm zevkimden. tamam de geç.
Zevkine bişey demedim zaten, boş yere para veripte aptallığından utanıpta bize kusma nefretini dostum. Gerekli bilgileri, artıları ve eksileri sundum. Zaten apple iyi bir marka olsa onun yanında olurdum. Direk kin tutmamı gerektiricek bişey yok yani, Steve jobs tehtid etmedi ya .D

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,707
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Yazılım mühendisliği öğrencisiyim ekran kartını oyun harici kullanmadım daha
Yapay zeka ile veya oyun geliştirme ile işiniz yoksa m2 16gb ramli macbook air geliyor o fiyata alın geçin
Pt.com.tr de en ucuz fiyatlar var

an0maLYYY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Çağatay Yılmaz
Zevkine bişey demedim zaten, boş yere para veripte aptallığından utanıpta bize kusma nefretini dostum. Gerekli bilgileri, artıları ve eksileri sundum. Zaten apple iyi bir marka olsa onun yanında olurdum. Direk kin tutmamı gerektiricek bişey yok yani, Steve jobs tehtid etmedi ya .D
benim nefret kustuğum falan yok şahsen. sırf adama macbook önerdim diye demedik laf bırakmayan sen mi diyosun zaten ''nefret kusma'' diye. ayrıca herkesin bu tür ürünlere bakış açısı farklıdır. bazıları aldığı ürünün tasarımına bazıları işlevselliğine bazıları bataryasına odaklanır. ama herşeyi en iyi bilen sen insanlara kendi bakış açını dayatmaya çalışıyosun. herkes apt4l ve popüler kültür kölesi ama bi akıllı sensin.

boş yere para veripte aptallığından utanıpta bize kusma nefretini dostum.
ayrıca benm macbookum falan da yok. macbooka para vermedim yani. 4060 bi laptop kullanıyorum. sadece adama macbook önerdim.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,707
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Her şeyim Android apple hiç kullanmadım. 4-5 yıl kullanmayı düşünüyorum. Fiyat farketmez gerekirse 150k bile veririm. Bana laptop önerirseniz süper olur
Hocam windows ultrabook da olabilir size
Çok güzel bir model var şu an macbook muadili windows cihaz
Hangi site size daha uygunsa ona yönelebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,281
Üyeler
163,633
Son üye
westerman