Neler Yeni

Bilgisayar Nasıl ve Ne Ekleyebilirim?2

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,590
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: p4tk

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,590
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
400 liraya 3 fps ve "X" ibaresini alıyorsun 5600 ile aynı işlemci ama sen bilirsin
Orası öyle ama silikon kalitesi farklı olabiliyor bana kalsa ben onun yerine SSD'yi daha iyi alırım ama arkadaşa kalmış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hakan aydın
Çok sağol uğraştığın için ve PSU başka seçmiştim orda yanlışlık olmuş.

Alırken 400-500 un lafını yapıp daha iyi performansı kaçırmak çok mantıklı gelmiyor 1 kere alacağım daha da uğraşmam diye düşünüyorum
ben ryzen 5 5600 kullanıyorum stok soğutucuyla oyunlarda max 80 dereceye kadar çıkıyor idare edilir ama 5600x alırsan o stok soğutucuyla çok ısınıyor ayrıca fps farkı 5 fps falan oluyor en fazla 10fps azla alırsın ama x modelini alınca kule tipi soğutucuya fazladan 1k vermen gerekicek ayrıca 500tl de yükseltmeye vericeksin. Yani 1500tl sasdece 5-10fps için , ben değmez diyip almamıştım, ayrıca 1tb ssd seçin ben AAA (rdr2 cyberpunk2077 gibi) oyunları yüklemek istiyorum ama yerim yok 1 adet daha 1tb ssd alıcam mesela.

p4tk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Refik
ben ryzen 5 5600 kullanıyorum stok soğutucuyla oyunlarda max 80 dereceye kadar çıkıyor idare edilir ama 5600x alırsan o stok soğutucuyla çok ısınıyor ayrıca fps farkı 5 fps falan oluyor en fazla 10fps azla alırsın ama x modelini alınca kule tipi soğutucuya fazladan 1k vermen gerekicek ayrıca 500tl de yükseltmeye vericeksin. Yani 1500tl sasdece 5-10fps için , ben değmez diyip almamıştım, ayrıca 1tb ssd seçin ben AAA (rdr2 cyberpunk2077 gibi) oyunları yüklemek istiyorum ama yerim yok 1 adet daha 1tb ssd alıcam mesela.
5600 alırım+ek soğutucu alsam daha iyi olmaz mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Orası öyle ama silikon kalitesi farklı olabiliyor bana kalsa ben onun yerine SSD'yi daha iyi alırım ama arkadaşa kalmış.
Öyle yapacağım.

Son düzenleme:

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,590
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman

Öyle yapacağım.
400 TL'ye soğutucu yok fakat bütçenize ekleme yaparsınız bence 5600 artı daha iyi bir SSD ya da 5600 artı güzel bir kule tipi soğutucu alırsanız daha iyi olur güzel bir soğutucu aşşağı yukarı 800-1000 TL civarına gelir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hakan aydın

Öyle yapacağım.
ek soğutucuya gerek yok 5600 için yani sistemi bence soğutucusuz alın oyunlarda bu çok ısınıyor derseniz soğutucuyu alıp kendiniz takabilirsiniz kolay bi işlem, bende yeni sistem aldım 1 ay falan oldu bence stok soğutucuyla 80 derece kabul edilebilir . soğutucudan önce ssd ekleyin daha önemli

p4tk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Refik
ek soğutucuya gerek yok 5600 için yani sistemi bence soğutucusuz alın oyunlarda bu çok ısınıyor derseniz soğutucuyu alıp kendiniz takabilirsiniz kolay bi işlem, bende yeni sistem aldım 1 ay falan oldu bence stok soğutucuyla 80 derece kabul edilebilir . soğutucudan önce ssd ekleyin daha önemli
Önce öneri almak istedim. ilk kasayı alırım olmadı sonradan soğutucu eklerim mantıklı olur şimdi yeni konu ekleyeceğim soğutucu hakkında.

Top Bottom