vatan dışında olursa daha iyi olur sizin içinvatandan toplama yada oem sıstem tavsıyesı yaparmısnız?
4500tl
Vatanın sistemleri alınmaz. Ailene böyle söyle.baska sartım yk ailem ızın vermıyor
maalsf olmuo ailem ızın vermıo ıkıncı elede bn guvenmıyorum yada mahalle pc sınevatan dışında olursa daha iyi olur sizin için
ya olmazVatanın sistemleri alınmaz. Ailene böyle söyle.
Kardeşim söyle yinede vatanda 4700 liralık sistem ınternette 4300 liraymış. Deyapcak bıseyım olsa almam
GameGaraj ı öneririm. Kendimden orda aldım. Çok iyiler. Müşteri hizmetleri vessireKardeşim söyle yinede vatanda 4700 liralık sistem ınternette 4300 liraymış. De
400 lirayı çöpe atmak ile aynı de. 400 liraya 1 tane daha 8 GB Ram alabilirsin.
Ssd, psu çok çok kötüşöyle bir şey buldum alınmaz ama illa vatan diyorsanız bakınINTEL 10100F-ASUS TUF-GTX1650S-O4G-EX-H410M-V3-CRUCIAL 480GB-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL 10100F-ASUS TUF-GTX1650S-O4G-EX-H410M-V3-CRUCIAL 480GB-CORSAIR 8GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
kötü olduğunu biliyorum adam illaki vatan alıcam diyorsa alsın dedim zaten öbür türlü alınmazGameGaraj ı öneririm. Kendimden orda aldım. Çok iyiler. Müşteri hizmetleri vessire
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ssd, psu çok çok kötü
Sizin için demedim konu sahibine ailesine anlatması için. 1 2 ay sonra veri kaybı, pc açılmama gibi bir şey olursa şaşırmasın. Çünkü bu ssd 60 derecede çalışıyor. En azından bu seviyeyi gören insanlar var.kötü olduğunu biliyorum adam illaki vatan alıcam diyorsa alsın dedim zaten öbür türlü alınmaz