Neler Yeni

Bilgisayar oynarken hafif patlama sesi geldi sigorta attı?

bedo28533

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
bedirhan
arkadaşlar selam god of war oynarken bilgisayarımdan patlama sesi geldi çok şiddetli değildi ve gözle görülür bir şey olmadı sigorta attı pcyi bir daha açmadım bi sıkıntı olmasın diye tüm kabloları çıkartıp koydum yatağın üstüne sigortayı açtım bidaha sıkıntı prizde veya psuda diye düşünüyorum yardımcı olun fikir verin lütfen PSU Markası fsp hydro 600w sistem ryzen 7 5700x rx 6650 xt

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.4 MB · Hit: 141
  • image.jpg
    image.jpg
    1.8 MB · Hit: 130
  • image.jpg
    image.jpg
    2 MB · Hit: 129
  • image.jpg
    image.jpg
    2 MB · Hit: 136

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,458
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
umarım anakart yanmamıştır. açıp denemen gerekiyor. elinde yedek psu varmı veya yardımcı olacak biri ?

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,458
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ

ConquerorXIV

80+ Gold
arkadaşlar selam god of war oynarken bilgisayarımdan patlama sesi geldi çok şiddetli değildi ve gözle görülür bir şey olmadı sigorta attı pcyi bir daha açmadım bi sıkıntı olmasın diye tüm kabloları çıkartıp koydum yatağın üstüne sigortayı açtım bidaha sıkıntı prizde veya psuda diye düşünüyorum yardımcı olun fikir verin lütfen PSU Markası fsp hydro 600w sistem ryzen 7 5700x rx 6650 xt
psu sök dışarda kısa devre çalıştırmayı dene bakalım onda mı

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Hiçbir şekilde elleme bayiden aldıysan yarın hemen oraya gitmeye çalış yok çok uzaksa bilgisayarcıya götür.

ConquerorXIV

80+ Gold

kemal k.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Kemal
Hocam PSU yanmis olabilir istersen evde hiç zorlama anakartta felan bişey olcagini zannetmiyorum benim daha önce başıma geldi oyunda kastı bı anda alev çıktı güç kaynağından sigorta attı ve PSU yandı sadece gerisine bişey olmaz diyorum ben

bedo28533

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
bedirhan
Düşündüğünüz marka sanıp gelenler seri like.

Çok geçmiş olsun. Yanık kokusu olup olmadığına dikkat edin.
abi fsp yani sağlam marka anlamafım ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam PSU yanmis olabilir istersen evde hiç zorlama anakartta felan bişey olcagini zannetmiyorum benim daha önce başıma geldi oyunda kastı bı anda alev çıktı güç kaynağından sigorta attı ve PSU yandı sadece gerisine bişey olmaz diyorum ben
bende alev malev yok reis patlwma sesi + sigorta attı

kemal k.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Kemal
Mümkünse kasa içine LED lamba felan bağlamaya çalışma veya öyle bir bağlantı varsa kısa devre de olabilir diye düşünüyorum ama sen bence oyunda çok zorladın :)

Top Bottom