ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Meslek lisesi mezunu olduğum için elimde MTOK avantajı var bilmeyenler için MTOK lisedeki alanımıza göre üni bölümü seçersek bize tolerans tanınmasını sağlıyor (diplomadaki ek puan sayılmıyor onun yerine mtok puanı sayılıyor görselde en sağ kısım) her okulda yok ama listedeki okullarda gayet yeterli gazi düşünüyordum online eğitimden ve okulda bize yaptırılan işlerden dolayı 11 ve 12. sınıfım neredeyse sıfır tyt sözel hariç yapabildiğim çok şey olmadı amacım başından beri mezuna kalmak ve bir yıl hazırlanmaktı ama dgs ile bilgisayar programcılığı iyice kafamı kurcalamaya başladı dgs tyt seviyesinde bir sınavsa hallederim geriye bir tek ortalamayı yüksek tutmak kalıyor temel matematik yapamayan adam üni sınav notlarını nasıl yüksek tutacak o da var çok kararsızım her kafadan ayrı bir ses çıkıyor Kayseri'deyim dayımda burda algoritma dersleri veriyor ikinci öğretim seç kendi şehrinde oku hem çalışırsın tecrübe edinirsin hem de dgs ile işini kolaylaştırırsın diyor ben Kayseri'de okumak istemiyorum lise başladığından beri amacım şehir dışıydı hayat pahalılığı kira vs hayallerimi baltalıyor ben başka şehre gidip rahat edeceğim diye ailemin zorluk çekmesinide istemiyorum onlarda masraf olmasın diye bu yıl tercih yapmam için beni zorluyor temiz kafayla tavsiye verebilecek tecrübeli kişilere ihtiyacım var sınava hiç çalışmadan girdiğim için sonuç böyle
@Harley Quinn❖
@Harley Quinn❖
Ekler
Son düzenleme: