Neler Yeni

Bilgisayar Reset Atıyor

ArcEUss20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yılmaz bayhan
Merhaba arkadaşlar benim bir türlü çözemediğim şöyle bir sıkıntım var. PC kendine reset atıyor. FurMark testini başlatınca direk reset atıyor ve ısınmasına fırsat kalmıyor. Ekran kartını başka sistemde denedim normal çalışıyor FurMark testinde de bir sıkıntı vermiyor fakat kendi sistemime bağladığımda reset atıyor. Kendi sistemime başka ekran kartı taktığımda bir sıkıntı olmuyor güç kaynağını değiştirdim fakat sorun devam etti. Tek tek RAM denedim. Hatta birini Corsair diğerini Kingston denedim sonuç yine aynı ne yaptıysam düzeltemedim anakartı bile değiştirdim ama sonuç değişmedi sizce sorun ne olabilir

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Bilgisayar'a sağ tıklayın. Özellikler deyin. Gelişmiş Sistem Ayarlarına tıklayın. Gelişmiş sekmesi açılacak. Orada Başlangıç ve Kurtarma diye bir seçenek var. Onun sağ alt tarafında Ayarlar var. Ayarlara tıklayın. Otomatik olarak yeniden başlat seçeneğindeki işareti kaldırın. Sorununuz çözülecektir.

ArcEUss20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yılmaz bayhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayar'a sağ tıklayın. Özellikler deyin. Gelişmiş Sistem Ayarlarına tıklayın. Gelişmiş sekmesi açılacak. Orada Başlangıç ve Kurtarma diye bir seçenek var. Onun sağ alt tarafında Ayarlar var. Ayarlara tıklayın. Otomatik olarak yeniden başlat seçeneğindeki işareti kaldırın. Sorununuz çözülecektir.
Maalesef bunu daha önce denemiştim hatta sistem hatasında yeniden başlatmayı da kapattım sonuç değişmedi maalesef

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze

ArcEUss20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yılmaz bayhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:
Top Bottom