Neler Yeni

Bilgisayar Sesli Çalışıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Oğuzhan Demirtaş
Arkadaşlar bugün bilgisayar topladım ancak eve getirip açtiğımda çok fan sesi geliyor yan odadan bile duyuluyor ne sorun olabilir acaba

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
A''
Arkadaşlar bugün bilgisayar topladım ancak eve getirip açtiğımda çok fan sesi geliyor yan odadan bile duyuluyor ne sorun olabilir acaba
Fanlar pwm değilse yüksek rpmde kalmış olabilir. Veya fanlar pwm ise de dıcakliga göre donus hizini ayarla

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Talha Keyhidar
Fanlar pwm değilse yüksek rpmde kalmış olabilir. Veya fanlar pwm ise de dıcakliga göre donus hizini ayarla
Fanlar pwm ise zaten kendisi otomatik ayarlamıyor mu ? Benim bildiğim pwm fan sıcaklığa göre fanların dönüş hızını ayarlıyor. En sağlıklısı da budur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fanlar pwm ise zaten kendisi otomatik ayarlamıyor mu ? Benim bildiğim pwm fan sıcaklığa göre fanların dönüş hızını ayarlıyor. En sağlıklısı da budur.
Anakart sistemin sıcaklığına göre fanların dönüş hızını ayarlıyor. Buna da pwm fan deniyor.

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
A''
belli derecelere gelince hizi degisiyor. Bunu ayarlayabiliyosun. Örnek veriyorum Belki onun fanlar 30 derecede %60rpm de çalışıyor ama bu normal değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Talha Keyhidar
belli derecelere gelince hizi degisiyor. Bunu ayarlayabiliyosun. Örnek veriyorum Belki onun fanlar 30 derecede %60rpm de çalışıyor ama bu normal değil
Konu sahibi sistemi yeni aldığını söyledi, ben de buna dayanarak stabil bir seviyede olduğunu düşündüğüm için pwm fansa eğer ayarlamasına gerek kalmaz diye düşündüm. Arkadaş sistemini atsa aslında daha iyi olucak.

Top Bottom