Sistem uyumlu mu? darboğaz vs yaparmı bide işlemcide stok fan varmi?monitörüm aryond a27 27 inç qhd monitör
kullanım amacı nedir acabaSistem uyumlu mu? darboğaz vs yaparmı bide işlemcide stok fan varmi?monitörüm aryond a27 27 inç qhd monitör
Oyunkullanım amacı nedir acaba
bütçe nedir
Ramler f/p değil daha iyisi var o fiyatlara 32gb olarak ayrıca oyun içinse amd tavsiye ederimSistem uyumlu mu? darboğaz vs yaparmı bide işlemcide stok fan varmi?monitörüm aryond a27 27 inç qhd monitör
Pardon ram 48 oluyormuş ben 2 adet olduğunu görmedim ama yinede f/p değil ayrıca cl40 değeri yüksekSistem uyumlu mu? darboğaz vs yaparmı bide işlemcide stok fan varmi?monitörüm aryond a27 27 inç qhd monitör
Sistem kurulu zaten ?bütçe nedir
Değiştiririm ama şu hâliyle uyumsuzluk varmı?Ramler f/p değil daha iyisi var o fiyatlara 32gb olarak ayrıca oyun içinse amd tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pardon ram 48 oluyormuş ben 2 adet olduğunu görmedim ama yinede f/p değil ayrıca cl40 değeri yüksek
kötü bir sistem olmuş o fiyata 7800xt alınır dı ramler kötü 32gb 6000mhz cl30 olabilirdi am5 bir sistem bile çıkabilir diSistem kurulu zaten ?
hayır o haliyle bir uyumsuzluk yokSistem kurulu zaten ?
Değiştiririm ama şu hâliyle uyumsuzluk varmı?
20000 binden aşşağı fiyata 1 tane RX 7800 xt linki Atar mısın? Ram konusu öyle tabiikötü bir sistem olmuş o fiyata 7800xt alınır dı ramler kötü 32gb 6000mhz cl30 olabilirdi am5 bir sistem bile çıkabilir di
hayır o haliyle bir uyumsuzluk yok
benim baktığım zaman 17 bin lira gibi bir fiyatı vardı sistem ne zaman alındı bilmiyorum 1 ay olmamıştır daha fiyatı tekrardan artmış bu kartlar sıfır alınması mantıksız kartlar hayırlı olsun bu arada sistem20000 binden aşşağı fiyata 1 tane RX 7800 xt linki Atar mısın? Ram konusu öyle tabii