Neler Yeni

Bilgisayar SSD Görmüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
.
Merhaba.

Öncelikle konuyu nereye açabilirim emin olamadığım için buraya açıyorum.
Xbox'da kullanmak üzere Seagate Firecuda taşınabilir ssd aldım. Xbox'da göremeyince Windows işletim sistemli bilgisayara taktım. Disk Yönetiminde ssd görünüyor ama No Media yazıyor. Ne format atılabiliyor ne başka bir şey. Diskte sorun var desem arkadaşıma da almıştık ve onda da aynı problem var. Bu arada ssd macOS işletim sisteminde sorunsuz çalışıyor. Bunu nasıl çözebiliriz?

Teşekkürler.

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,371
İsim
Eren
Merhaba.

Öncelikle konuyu nereye açabilirim emin olamadığım için buraya açıyorum.
Xbox'da kullanmak üzere Seagate Firecuda taşınabilir ssd aldım. Xbox'da göremeyince Windows işletim sistemli bilgisayara taktım. Disk Yönetiminde ssd görünüyor ama No Media yazıyor. Ne format atılabiliyor ne başka bir şey. Diskte sorun var desem arkadaşıma da almıştık ve onda da aynı problem var. Bu arada ssd macOS işletim sisteminde sorunsuz çalışıyor. Bunu nasıl çözebiliriz?

Teşekkürler.
Cmdyi yönetici olarak başlat diskpart yaz sonra list disk yaz ekran görüntüsü at.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cmdyi yönetici olarak başlat diskpart yaz sonra list disk yaz ekran görüntüsü at.
Capture.PNG

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında iki ayrı kablo ile denedim ama yeni bir tane alıp deneyeyim o zaman tekrar. Teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,220
Üyeler
159,745
Son üye
0NF1R3W0LF
Top Bottom