🔥İndirim Bilgisayar Ürünlerinde İndirim🔥Laptop-Mouse-SSD

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Nasıldır

Taksitli daha ucuzu var.

• Beğen
Reaksiyonlar: Enco

Nasıldır
Alınmaz, silver modeli bile vatanda daha ucuz. Hele amd sistem yapıldıysa expo ram hariç alınmaması taraftarıyım. Gskillde expo ram serisine "neo" kelimesi eklenerek belirtilmiş. Önerim linktekidir;
https://www.vatanbilgisayar.com/gsk...siyah-ddr5-6000mhz-cl36-1-35v-rgb-pc-ram.html

• Beğen
Reaksiyonlar: Enco
Bu başlıkta neden küfürleşildiğini özet geçebilecek var mı kankalar

kasar seni hadi peyniri begenmedin yorumlarinadami bakmadin hadi onada bakmadin sana zorla al diyen mi oldu ibneligi kendinize normal görmeye baslamssnz az urun paylasnda millet sizide görsün sadece mal mal yorumlar yapmayn rahatsz herif seni beyinsiz malukat
etna yanardağı gibi patladım yorumuna bi o kadar da keyiflendim. köy peyniri iyiymiş kanka 300 liraya afiyet olsun ondan herhalde bu parlaklık xD

1693908009616.png

millete bol bol güzelleyerek 300 liraya 3 kilo köy peyniri taştan yapılma tuvalet kağıdı kitlemeye çalışan bir tip. her şey beklenir.
Halı çalmış adamsın halı çalan adamdan herşeyi beklerim. Çaldınmı bu ne alınganlık herkes de de bir hava ohhhhhhhhh.

Son düzenleme:
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Son düzenleme:
neye zırladın sen açık açık yazsana :D á kullanınca küfür kısaltınca banlanmican mi puhauau ah be

rüyada mısın dostum uyan? Türkçe konuşamıyorsun daha A0
1693913507133.png

Müptezel kardeşim benım yazdığın yoruma itafen yazdım Gibi'nin halı çalma repliği benım yazdıgım.
Kızma küçük enişte.

Alıntıyı görüntüle
Müptezel kardeşim benım yazdığın yoruma itafen yazdım Gibi'nin halı çalma repliği benım yazdıgım.
Kızma küçük enişte.
kızmadım dostum zaten Türkçe konuşamıyorsun hâlâ sıkıntı oydu. herkezzz falan yazılınca tetikleniyorum ben kusura bakma :( herke(z) yazınca auto-correct de varmış bu arada sitede ama ek kullanınca seni kurtarmamış :D

müptezelin sandığın anlama gelmediğini de sana ben söylemiş olayım kıyağım olsun arkadaşlarına güzel bir ortamda satarsın ;)

Son düzenleme:
kızmadım dostum zaten Türkçe konuşamıyorsun hâlâ sıkıntı oydu. herkezzz falan yazılınca tetikleniyorum ben kusura bakma :( herke(z) yazınca auto-correct de varmış bu arada sitede ama ek kullanınca seni kurtarmamış :D
İş gereği hızlı yazmaktan kaynaklanıyor benimkisi. Günde 4-5 farklı klavye ve q-f karışınca artık herkes mi herkes mi bakmıyorum oto gidiyor parmaklar alışmak ile alakalı.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri