Neler Yeni

Bilgisayara 2. bir m2 ssd bağlama sorunu (yönet kısmında yeni birim açma seçeneği gözükmüyor) yardımlarınızı bekliyorum!!!

Ugur.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
uğur gökdaş
Arkadaşlar Asus rog strix b450f gaming Bu anakartta 2. slota taktığım m2 ssd yönet kısmına geldiğimde siyah çerçevede gözükmüyor. Yani yeni birim oluştur seçeneği açılmıyor boş , çıkarılabilir disk medya yok şeklinde gözüküyor... ssd nin sağlam olduğunu biliyorum windowsun kurulu olduğu yere takınca biosda gözüküyor . bunu 2. slotta nasıl aktif ederim. sorunum nedir
1608411005400.png

Ugur.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
uğur gökdaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu kendim çözdüm arkadaşlar başına gelen olursa 1. m2ssdyi sistemden söküp gözükmeyen m2ssd yi onun yerine takıp windows yüklüyoruz daha sonra yeni ssdyi 2 slota geri takıp eski windowsu tekrar 1. slota takıp başlatıyoruz Yerel Dİsk (E: )olarak algılamış, dolayısıyla gözükmeye başlamış oluyor (açılışta yeni windowsla başlarsa bios ayarlarından eski windowsun olduğu ssdyi 1 .sıraya alarak başlatırsınız daha sonraki açılışlarda tekrar yeni windowsla açılmaması için yeni windowsu yani "Yerel disk (E: )" yi biçimlendirip devam edebilirisniz.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,408
Üyeler
163,657
Son üye
cosmospurs
Top Bottom