Ön panele bi tane arka panele bi tane tak olur ben hoparlör ve kulaklık takmıştım film izlerken hoparlör oyundayken kulaklıgı kullanıyodumArkadaşım yanımda iki tane kulaklığımız var nasıl ikisine de aynı anda ses gidebilir?
Onu sormuyor bilader elraen ve raane nin yaptığı gibi çift kulaklık aynı anda soruyor galiba.Ön panele bi tane arka panele bi tane tak olur ben hoparlör ve kulaklık takmıştım film izlerken hoparlör oyundayken kulaklıgı kullanıyodum
Aynı şey kanka hoparlör yerine kulaklık taksam gene çalışırdıOnu sormuyor bilader elraen ve raane nin yaptığı gibi çift kulaklık aynı anda soruyor galiba.
Onların ki Bluetoothdu sanki bideOnu sormuyor bilader elraen ve raane nin yaptığı gibi çift kulaklık aynı anda soruyor galiba.
ikiside jack üzerinden çalışıyorsa eğer jack çoğaltıcı ile işini çözersin. usb filan kullanılıyorsa voicemeter banana işini görebilir.Arkadaşım yanımda iki tane kulaklığımız var nasıl ikisine de aynı anda ses gidebilir?
Biri jack biri usb. Banana indirdim ama nasıl kullanıcam?ikiside jack üzerinden çalışıyorsa eğer jack çoğaltıcı ile işini çözersin. usb filan kullanılıyorsa voicemeter banana işini görebilir.